A Nissan Navara sofőrje érthetetlen módon kanyarodik az autópálya szembejövő forgalmába

In hír

Ismét bejárta egy magyarországi hír a világsajtót és sajnos megint egy elképesztő eset miatt.

Félelmetes felvételt rögzítettek a biztonsági kamerák az egyik legforgalmasabb autópályánkon, amikor egy kisteherautó 63 éves vezetője, megmagyarázhatatlanul a szembejövő forgalomba hajtott az M3-as autópályán az M25-ös nem rég átadott új felhajtójánál Magyarországon.

Az eset szeptember 11-én kora délután történt. A felvételen az látszik, ahogy egy kék Nissan Navara sofőrje utánfutót vontatva szabályosan halad az autópálya felhajtóján. Azonban ahelyett, hogy becsatlakozna az autópálya forgalmába, a Nissan vezetője kiteszi a bal irányjelzőt és élesen balra kanyarodik az útburkolati jeleket is figyelmen kívül hagyva a szembejövő forgalom felé és ezzel az irányváltással közvetlenül egy ezüst egyterű elé fordul. A szabályosan közlekedő MPV-ben az információk szerint egy család utazott, két felnőttel és négy gyerekkel.

Úgy tűnik, mintha a Navara sofőrje észrevette volna, hogy valamit elhibázott és röviddel a kanyarodás után látható, hogy fékez, de ez már késő volt, nem lehetett elkerülni az ütközést és az ezüst autó belecsapódik a szabálytalan autószerelvénybe.

Szerencsére az MPV sofőrje jól reagált és nem egyenesen a Navara-ba ütközött hanem jobbra húzta az autóját, ezzel a manőverrel a pick-up hátsó részébe és a utánfutóba ütközött. A becsapódás ereje így jóval kisebb lett. Az úton érkező autósok még időben tudtak fékezni, hogy ne keveredjenek a balesetbe.

Nehéz megmondani, miért fordult a balesetet okozó autós így az autópályára; a felhajtósáv ugyanúgy néz ki, mint máshol és az útjelzések nagyon egyértelműek. A beszámolók szerint mindenki komolyabb sérülések nélkül megúszta a balesetet.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen büntetést kap a balesetet okozó autó vezetője.

Forrás: Bp-i autósok közössége, carscoops

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...