A Ford Mustang Mach-E GT 458 lóerős változata Európában is kapható lesz

In elektromos autók

A Ford teljesen elektromos Mustang Mach-E GT végre bemutatkozott az európai közönségnek, ahol 2021 végén kerül forgalomba. A Ford szerint a kategóriájában semmi sem gyorsul jobban, mint a Mach-E GT.

Azok az európai vásárlók akik 2021 végéig megrendelik az elektromos Mustang-ot, öt év ingyenes hozzáférést kapnak a FordPass töltőhálózathoz, amely már több mint 155 000 töltőállomást foglal magában szerte Európában. Valamint ezek az ügyfelek még egy év ingyenes hozzáférést is kapnak az IONITY gyorstöltő hálózatához.

„Az új Mustang Mach-E GT megmutatja, hogy milyen a valódi elektromos teljesítmény, de a teljesítmény semmit sem számít ha nincs meg a bizalom használathoz. Töltési kezdeményezéseink azt jelentik, hogy a Mustang Mach-E ügyfelei élvezhetik a villamosított Mustang vezetési élményt azzal a tudattal, hogy gyorsan és egyszerűen feltölthetik autóikat egész Európában. “- mondta Stuart Rowley, a Ford of Europe főnöke.

A Mach-E GT két villanymotorral rendelkezik, amely 458 lóerőt és 830 Nm nyomatékot képes leadni. Ez lehetővé teszi a 0-100 km/órás gyorsulást 3,7 másodperc alatt, ami egyébként megegyezik a egy Tesla Y modell gyorsulásával. Normál 88 kWh-s kiterjesztett hatótávolságú akkumulátorának köszönhetően a Mach-E GT hatótávolsága 500 km, a gyártó állítása szerint (WLTP).

Az európai vásárlóknak egyedi összeállítást is kínál az amerikai gyártó, többek között a MagneRide adaptív futómű, a 20 colos könnyűfém keréktárcsa vörösre festett féknyereggel és egyedi színek közül lehet választani, mint a Grabber Blue és a Cyber Orange. Az utastérben egy 15,5 colos full HD kijelző van és Ford Performance ülések egyedi kormánykerékkel.

A Ford ugyanebben a sajtóközleményben jelentette be a Mustang Mach-E változatot is, amely az újabb, kiterjesztett hatótávolságú akkumulátorral és összkerékhajtással büszkélkedhet. A 100 km/órás sebességet ez a modell is 5,1 másodperc alatt képes eléri (mint az Y Model Long Range) és egyetlen töltéssel akár 540 km megtételére képes.

Forrás: carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...