Ken Block Terrakhana, a legújabb hajmeresztő videó

In bemutató, sport, Téma

Hoonigan: egy olyan sofőr, aki agresszíven és határok nélkül vezeti az autóját, miközben (nem kizárólag) drifteléssel, gumifüstöléssel, pörgéssel, valamint autó reptetéssel nyűgőzi le a nézőket.

Ken Block és csapata most a Utah-i Swingarm City Terrakhana-i hatalmas játszóteret használta, hogy elkészítse legújabb videóját. A hely tökéletes egy „hoonfilm” forgatásához, ahol szinte végtelen számú, hegygerinc és akadály áll rendelkezésre, nem meglepő, hogy a vágószobában nehezen tudtak dönteni, hogy mi kerüljön a végleges filmbe. Egyetlen elem tart ki végig, a hihetetlen mennyiségű por. Ezzel a természetes látványelemmel talán ez lett a leglátványosabb Gymkhana film.

Miután Block és csapata közzétette az interneten a legelső videót, hamar a legnézettebb autós tartalom lett, így nem meglepő Brian Scotto rendezőtől az extra látványos helyszínek lezárása. Korábbi filmekben már több jelentős nevezetességeket is bemutattak, mint a San Francisco-i öböl a híddal vagy a Hollywood felírat. Mivel Ken Block a közeli Park City-ben él, korábban már többször járt Swingarm-ban és úgy gondolta, hogy ez kitűnő helyszín lehet egy videó készítéséhez.

Az összkerék meghajtású Ford Fiesta RX43 Rallycross autónak mind a 600 lóereje folyamatosan rendelkezésre áll, amit Ken a filmben végig tiltáson használt. A felvételek elkészítése kapóra jött a Ford Performance-nak, így megkapták a Fiesta RX43 széleskörű tesztelését. Az amerikai autógyártó szűkszavúan nyilatkozott: “a legnagyobb kárt a karosszéria elemek szenvedték el.”

Mivel ez egy kibővített videó, ezért megnézhetjük a leglátványosabb részeket újból, ahogy a Rallycross Fiesta a sivatag porában száguldozik, miközben a Vivaldi G-moll 2 váratlan, de tökéletesen illeszkedő szimfóniája felcsendül.

Forrás: motor1

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...