A VW Golf GTI-t 240km/órával üldözték a rendőrök

In hír, Téma

Letartóztatták a VW Golf sofőrjét Hollandiában, miután egy nagy sebességű üldözés végén elállták az útját és szó szerint kitépték az autóból az utasával együtt (nyilván nem minden ok nélkül).

Az üldözés előtt egy rendőrautó zárta az utat a Golf elől, hogy kivezesse a kijárat felé. Ahelyett, hogy követné a rendőrautót és alávetné magát az intézkedésnek, a Golf GTI sofőrje inkább egy hirtelen manőverrel visszahajt az autópályára és a motor teljesítményét kihasználva menekülésbe kezd, nagy tempóval megy el a bekötőúton haladó rendőrök mellett.

A Golf sofőrjének nem volt szerencséje, a szalagkorláttal elválasztott út újra összekapcsolódik az autópályával, így gyorsan üldözőbe vehették a gyanúsítottat. A rendőrautó Dashcam felvételein látható, hogy helyenként 240 km/órával is száguld a rendőrautó és így sem tudja a lépést tartani a VW Golf-al.

A menekülő sofőr valószínűleg úgy gondolta, hogy jó eséllyel meglóg a hatóság elől, de miután letért az autópályáról és egy kisebb mellékútra hajtott, hamarosan bekapcsolódott egy másik rendőrautó is az üldözésbe, amely később az úton keresztbe állt és megakadályozta a menekülés folytatásában. A felvételen látható, hogy a megállás után a két személyt agresszívan kihúzták a Golf-ból és őrizetbe vették őket.

A Westlanders helyi sajtó jelentése szerint a sofőrnek nem volt érvényes vezetői engedélye. Ezenkívül a rendőrség nagy mennyiségű készpénzt talált, amelyet a gyanúsított megpróbált elrejteni az autóban. A pénzt és az autót is lefoglalták a rendőrök.

Forrás: carscoops

You may also read!

Rendszámtáblakeret

Megnyílt a Rendszámtáblakeret.hu bemutatóterme

Juhász Tamás barátom jó ideje foglalkozik nagyon igényes rendszámtáblakeretek gyártásával. Ahogy mindig hangsúlyozza, a rendszámtáblakeret az egyik legjobban hasznosítható

Read More...
Vogel Adrienn

Hetedik helyen zárták életük első rali-Eb szezonját Vogelék

Izgalmas, kiszámíthatatlan szezon után a hetedik helyen zárta élete első rali-Eb szezonját az ERC3-as kategóriában a Vogel Adrienn, Notheisz

Read More...

Viper GTS CS az egyetlen a világon

A létező egyetlen Dodge Viper GTS CS jövő év elején kerül aukcióra. Carroll Shelby és a Fitzgerald Motorsports együttműködésével

Read More...