Megnyílt a Rendszámtáblakeret.hu bemutatóterme

In hír
Rendszámtáblakeret

Juhász Tamás barátom jó ideje foglalkozik nagyon igényes rendszámtáblakeretek gyártásával. Ahogy mindig hangsúlyozza, a rendszámtáblakeret az egyik legjobban hasznosítható felület az autón reklám célokra. Tamásék néhány napja mérföldkőhöz érkeztek vállalkozásukban, megnyílt bemutatótermük az Újszász utcában. 

 

A továbbiakban következzen Tamás beszámolója az eseményről:


Nagyon köszönjük, hogy sokan kíváncsiak voltatok ránk és a programokra. Bár nem kértünk azonnali visszajelzéseket, a 70 éves Pontiac oldtimer egyértelműen vitte a prímet. Szerintem a legtöbb fotó és szelfi az autóval készült. Egész nap ötvenes évek slágerei szóltak a tökéletes hangulat miatt.

Rendszámtáblakeret
Köszönjük partnereinknek (Carglass Magyarorszag / Kuncar / Convoy Truck Shop Budapest / Járműkontroll Magyarország) a rövid, ám izgalmas előadásokat, amelyeket FB-on is közvetítettünk.

Rendszámtáblakeret
A bemutató terem végre rendszerezetten tartalmazza a termékeinket, melyek közé felkerült 3 új beszállító terméke, (azóta még egy). Így aki bizonytalan a számára ideális termék kiválasztásában, most már egy személyes látogatás alkalmával könnyebben megteheti.

Befejezésül nézegessétek a fotókat, gyertek el, kérdezzetek!
Végül külön extra köszönet a csapatomnak (Abi, Bence, Gigi, Pali), akik nélkül nem jöhetett volna létre a szuper nap. #szupercsapatvagyunk

Rendszámtáblakeret

Eddig a beszámoló. És persze pár kérdés nélkül nem úszhatta meg Tamás:

Szia Tamás!

Üdvözöllek az Autósajtó olvasói nevében. Mióta foglalkoztok egyedi rendszámtáblák gyártásával és honnan jött az ötlet?

Szia Tibor, 2015-ben egy ismerősöm kérdezte, hogy tudunk-e rendszámkereteket csinálni! Mondtam, hogy még nem csináltunk, de utánajárok. 2 hónap múlva már a honlapunkon volt, hogy tudunk ilyet is. Azóta a megrendelések nagyrésze ez alapján jön, sőt új beszállítók is ott találtak meg. Tehát abszolút nem saját ötlet, a piac igényeire válaszként jött létre a rendszámkeret biznisz.

Kiknek ajánlanád leginkább a termékeiteket?

A bemutóteremben 24 különböző termékünk van a falon. Célunk, hogy mindenki megtalálja számára a legjobb megoldást. Aki nagy mennyiséget akar jó áron, az is, és aki akár egy párat az is. 

Azoknak a magánszemélyeknek, akik szeretik ha jól néz ki az autójuk. Nekik készült a webshopunk most már közel 100 különböző grafikával.  

Több autós klub például az összetartozást fejezi ki a kereteinkkel. És vannak persze márka rajongók, akik egyedi kereteket vesznek tőlünk. 

Vállalkozások közül azoknak, akik adnak a megjelenésre és a marketingre. Kereskedések számára ez az egyetlen legális reklámeszköz az autó eladása után. Kisebb autós céges is rájöttek már, miután utánaszámolnak,, hogy ez az egyik legolcsóbb marketing eszköz. 

Végül vannak a nagyértékű autók, amiken nagyon jól mutat egy prémium pl színrefújt, lézergravírozott rozsdamentes keret. 

Mennyien dolgoztok a cégnél?

Napi szinten hárman, de tudni kell, hogy az összes termékünk beszállítóinknál készül, itthon és külföldön. Mi hárman, az értékesítéssel, a tervezéssel, és logisztikával és  foglalkozunk.

Melyik eddigi megrendelésetekre vagy a legbüszkébb?

Egyértelműen a Teslára. Nagyon szép dombornyomott keretet használnak az autókon. Sőt már másodjára is rendeltek. De nem csak emiatt. Mikor megtudtam, hogy nyílik a szalon, keresni akartam őket, de megelőztek az ajánlatkéréssel. Kiderült, hogy már fél évvel korábban eltették az elérhetőségünket, hogy tőlünk rendeljenek majd a nyitásra. Az indulás necces volt, mert két nappal a nagy sajtó esemény előtt lettek kész a keretek.

Mik a terveid, álmaid?

Az egyik álom épp november elején valósult meg a bemutatóterem megnyitóval. Nagyon hálás vagyok a csapatomért és az együttműködő partnereimért.

Egyébként az eddigi organikusan dinamikus növekedést, szeretnénk tervezettebben irányítani a jövőben. Meghatározó szereplők szeretnénk lenni a hazai piacon. 

Köszönöm az interjút és sok sikert kívánok!

 

www.rendszamtablakeret.hu

webshop: www.rendszamtablakeret.hu/webshop

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...