Megújult a Jaguar F-PACE SVR-T

In bemutató

A híres angol autógyártó ismét nagyot lépett. A kifinomultság mellett most a csúcsteljesítményt helyezi előtérbe.

Az új Jaguar egy 550 lóerős, kompresszoros 5.0 V8 Supercharged benzinmotort kapott, amely módosított nyomatékgörbéjének köszönhetően immár 700 Nm maximális forgatónyomatékot ad le. Új a Dynamic Launch funkció (gyors rajttechnika), így alig 4,0 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára. A megnövelt teljesítmény 286 km/órás végsebességet tesz lehetővé.

A Jaguar benzinmotorjához villámgyors működésű, finoman kapcsoló nyolcfokozatú automata sebességváltója csatlakozik. Valamint új, megerősített jobb fékérzetet produkáló fékrendszert kapott az SVR-T. Alapfelszereltség a Jaguar intelligens hajtáslánc-dinamikai rendszerrel kiegészített összkerékhajtása.

Az új F-PACE SVR kialakítását az SV motorsport-tapasztalatai ihlették: a hajtáslánc és a fékek hűtésére szolgáló, új nyílások és beömlők kedvezőbb légáramlást és további aerodinamikai előnyöket eredményeznek. A módosítások eredményeként a modell kiváló aerodinamikai jellemzőkkel bír.

Az új F-PACE SVR belső terét teljes mértékben átdolgozták, a jobb minőségű anyagok még inkább kihangsúlyozzák a módosított belső tér és a kezelőszervek dinamikus karakterét.

Az üléseket és az ajtóbetéteket Alcantara borítja, a gyakran érintett felületeket fényűző Windsor bőrbe burkoltak. A 12,3 colos, nagyfelbontású interaktív digitális műszerfal árnyékolóját Ebony öltésekkel varrott Alcantarába öltöztették, a vezetői környezetet alapkivitelben alumínium mintázatú, opcióként festetlen karbonszálas díszítőelemek gazdagítják.

A legújabb generációs F-PACE összes fejlett technológiáját alkalmazza, folyamatos online funkcionalitást és mindig naprakész szolgáltatást biztosít. A funkciók sorában említést érdemel az ösztönösen kezelhető Pivi Pro szórakoztató rendszer, a vezeték nélküli szoftverfrissítés lehetősége, a legújabb generációs fejlett vezetőtámogató rendszerek, vagy az opciós vezeték nélküli okostelefon-töltő rendszer.

 

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...