Egy vészhelyzetbe került repülőgép landolt Minnesota-ban a forgalmas autópályán

In hír, Téma

Érdekes lesz majd elkészíteni a biztosítótársaság felé az autós kártérítési bejelentőjét. A nagyon furcsa eseményben egy kisrepülőgép ütközött egy autóval az I-35W autópályán a minnesotai New Brighton-ban.

A hatóságok jelentése szerint december 2-án kb. 21:30-kor a Bellanca Viking pilótája nem tudni miért, de kényszerleszállást hajtott végre az autópályán. Az út mellett elhelyezett CCTV térfigyelő kamerák rögzítették az egész eseményt.

Bellanca Super Viking, ilyen gép hajtotta végre a landolást

A minnesotai autópályán akkor már nem volt erős forgalom és látható, amint a repülőgép pilótája egy kis rést talált az autók között és oda teszi le a gépet. Szakmailag tökéletes volt a manőver, sikerült elkerülnie az összes lámpaoszlopot és látszólag finoman tette le a repülőt az útra. Sajnos volt egy autó a külső sávban akit utolért és a szárnyával nekiütközött.

Bár ebből a CCTV felvételből elég nehéz eldönteni, hogy a gép szárnya mennyire csapódott az autónak. Nem tudni, hogy mekkora kár keletkezett az autóban, de a repülőgépnek biztosan költséges javításokra lesz szüksége, ha újra repülni akar.

A WKYC jelentése szerint a rendőrségnek több órán keresztül le kellett zárnia az autópályát, amíg megtisztították az utat. Szerencsére senki sem sérült meg ebben a különös balesetben.

Forrás: carsoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...