A Toyota vezetője kétszer is nekimegy az utánfutónak

In auto

Lehet, hogy nem ez a dashcam felvétel a legizgalmasabb videó amit mostanában látott, de ennek ellenére talán ez az egyik legfurcsább baleset, amely mostanában felkerült a videómegosztóra.

Valahol Lengyelországban készült ez a rövid klip, amely megmutatja, hogy egy rosszul felmért pillanatnyi helyzet rögtön jelentősebb anyagi kárt okoz az autóban, de ebben az esetben biztosra ment a sofőr.

A jelenet azzal kezdődik, hogy a Toyota Yaris megáll a várakozó autó és az általa vontatott utánfutó mögött. Semmi szokatlan eddig, valamiért a Yaris elindul és nekimegy az utánfutó hátuljának. Szerencsére a koccanás kicsi volt, a másik autós kiszáll és körülbelül 30 másodpercig ellenőrzi a sérüléseket majd beszél a Toyota sofőrjével, semmi agresszió, majd visszasétál az autójához.

Néhány másodperc múlva azonban a Yaris vezetője nem tudni miért, ismét elindul és másodszor is nekimegy a pótkocsinak. A videó itt hamar vége szakad, nem tudni, hogy mi történt ezután. Valószínű, hogy a két koccanás kevés kárt okozott az utánfutóban, de annál többet a Yarisban.

Ez a két kisebb ütközés és az utánfutó figyelmen kívül hagyása elég rossz képet fest a Toyotát vezető sofőr képességeiről. Nem érteni, miért hagyta figyelmen kívül vagy miért nem érzékelte, hogy az előtte várakozó autó mögött még egy utánfutó is van.

Forrás: carscoops

You may also read!

Virtual DiRT Rally

1600 regisztrált játékos várja a virtuális rallybajnokság második szezonját

Hungarian Virtual DiRT Rally 2.0 Championship 2021 Nyolc bajnoki futam és századmásodpercekért folyó küzdelmek jellemezték a Hungarian Virtual Dirt Rally

Read More...
Citroën C3 Rally2

Magyar páros, a Német Lackó – Tóth Imre duó is Citroën C3 Rally2-vel versenyez idén!

Harmadik R5-ös szezonja után autót és navigátort vált a tehetséges pilóta. A Tagai Racing Technology által felkészített versenyautó és

Read More...

A 490 ezer dolláros Lunaz Bentley S3 Flying Spur EV

A brit Lunaz csúcskategóriás klasszikus angol autók elektromos átalakítására specializálódott és már számos munkája fut az utakon. Elektromos használatot

Read More...