A 2021-es Audi RS7 a sárga színe ellenére iszonyat jól néz ki

In videó

Az Audi egy kitűnő megoldást kínál, ha rendkívüli teljesítményt szeretne viszonylag finom, visszafogott megjelenéssel. A legtöbb gyártó szolid színekben készíti autóit, de aki egy olyan RS7-el akar közlekedni, amely vonzza a tekintetet, nekik egy remek alternatívát kínál az Audi.

Az Auditography klipjében látható RS7 egy katari autógyűjtő tulajdonában van és egyedi Vegas Yellow névre keresztelt ritka színben tündököl. A legtöbb esetben, a sárga színt nem szívesen válasszuk autónknak vagy inkább az ilyen színű autókat leszóljuk, hogy hogyan lehet ilyen színt kérni egy autónak, de ennél az Audinál ezt nem így gondoljuk, ez az RS7 nagyon rendben van.

A vibráló szín tökéletes kontrasztban áll az autó számos részén megtalálható fekete betétekkel, például elöl a hatalmas hűtőrács és a légbeömlő nyílások. A küszöb borítás és az ablak körüli részek valamint a hátsó diffúzor karbon mintája és fekete színe tökéletes összhangban van a kocsival.

A sárga RS7 gyönyörű vonalvezetésű karosszériája alatt egy 4,0 literes ikerturbós V8-as motor található, amely 591 lóerőt és 800 Nm nyomatékot présel ki magából. Az Audi állítása szerint mindössze 3,5 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy elérje a 100 km/órás sebességet, az autó tesztelésekor az Auditography csapatának valóban sikerült a megadott idő alatt felgyorsítani az autót.

Ha esetleg az Audi RS7 nem felel meg ízlésének vagy ha egy tágasabbra autóra vágyik, akkor az RS6 Avant ugyanezzel a teljesítménnyel rendelkezik és hasonló képességeket kínál, mindezt egy praktikusabb kombi karosszériával.

Forrás: carscoops

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights