A floridai autós szembeszáll a motorosokkal egy közúti incidensben, amelyben gyorsan elszabadulnak az indulatok

A floridai rendőrség keresi azt a motoros csoportot, akik január 9-én egy közúti konfliktus után erőszakosan rátámadtak a férfira és összeverték.

A videó elején úgy tűnik, hogy minden rendben van, zavartalanul halad a forgalom. Amikor a kamerával felszerelt autós egy kereszteződéshez érkezik, ahol az út közepén több motoros keresztben megállt és fogja a keresztirányú forgalmat, ezzel segítve társainak az áthaladást, mindezt persze szabálytalanul.

Ez nem tetszik az autó vezetőjének, aki megáll az úton és szitkozódva kiabálni kezd a motorosoknak, hogy „Ezt nem tehetik meg”. Ez kissé ironikus, mivel így az autós maga is blokkolja a kereszteződést, de ez egyáltalán nem zavarja, mert folytatja a káromkodást és azt üvölti a motorosoknak, hogy “Távolítsák el motorjaikat útról!” A felvétel alapján a motoros csoport tagjai nem igazán foglalkoznak a felháborodott autóssal.

Mondani sem kell, hogy ez volt a legrosszabb döntés az autós részéről, mivel az illetőnek folytatnia kellett volna az útját, elhagyva a kereszteződést és hívni a rendőrséget. Ehelyett dührohamot kapott, amiből nem jött ki jól.

Miután a férfi kiordibálta magát, hirtelen gyorsítani kezd az autójával és szűken az egyik motoros elé fordul, mintha el akarná ütni. Majd halad tovább az úton és úgy tűnik, hogy többször megpróbál elütni egy-egy motorost a mellette lévő sávban, akiket ez szintén feldühít.

 

A dolgok akkor durvulnak el, amikor az autós elakad a forgalomban és vélhetően kiszáll, de a motorosok rögtön megtámadják a férfit, valamint az autóját. A videó röviddel ezután befejeződik, de a szemtanúk szerint a férfit sisakkal és villáskulccsal is verték, majd a földre döntötték és többször megrúgták.

Ez egy rosszul megválasztott önkénteskedő módszer volt az autós részéről és valószínűleg elkerülhető lett volna a későbbi eseménysorozat is. Ha motoros csoport tényleg akadályozza a forgalmat és elzárják a szabad utat az autósok elől a kereszteződésekben, a videó szerint valóban ez történt, akkor a sofőrnek egyszerűen hívnia kellett volna a rendőrséget és hagyni, hogy ők intézkedjenek majd megbüntessék a szabálytalankodókat.

A motorosoknak biztosan nem volt joguk megállítani a kereszteződés forgalmát, de neki sem kellett volna a bekiabálást folytatni és láthatóan megpróbálni elütni egyik másik motorost. Természetesen a motorosok is tévedtek, ha azt gondolták, hogy ezt megtehetik. Két olyan esetről van szó, amelyhez egyik félnek sem volt joga. Természetesen a bántalmazóknak meg kell kapniuk a méltó bűnetetést. Egyelőre a rendőrség próbálja beazonosítani és elfogni a verekedőket.

Forrás: carscoops

Verified by MonsterInsights