Liberty Walk Lamborghini Aventador GT Evo, felülmúl minden képzeletet

In tuning

A Liberty Walk hírneve a valóban őrült és már-már extrém széles karosszéria kiegészítőknek köszönhető. A cég munkatársai a világ legegzotikusabb és legnagyobb teljesítményű autóit alakítja egyedivé. A japán műhely most mutatta be a legutolsó munkáját, amelyet kizárólag a Lamborghini Aventador számára készítettek.

A GT Evo névre keresztelt bodykit négyféle színben kapható, minden része teljes egészében szénszálból készült. Az árak 94 600 és 187 000 dollár között változnak, attól függően, hogy melyik készletet választja az ügyfél.

A Liberty Walk Aventador GT Evo-ja teljesen új motorháztetőt (ami valójában a csomagtértető) és új lökhárítót kapott kiemelkedő aerodinamikai részekkel. A készlet tartalmazza az első és a hátsó kerékíveket, valamint a hatalmas légbeömlőkkel kiszélesített oldalelemeket.

Az sportautó hátulja talán még látványosabb, és az Aventador amúgy is gyönyörű hátsó megjelenését továbbfokozza. Egy olyan hátsó szárnyat kapott, amely közvetlenül a kerékívekből nyúlnak ki, különleges a kiemelkedő, cápauszonyra emlékeztető egyedi motorfedél és a szinte földig érő új diffúzor.

Ez a karosszéria készlet az utolsó, amelyet a Liberty Walk az Aventador számára tervezett és összesen csak 20 autót kívánnak átalakítani az egész világon.

 

Forrás: carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...