Az AddArmor által készített Hennessey VelociRaptor megvéd mindentől

In bemutató, tuning

Az AddArmor elkészült a legújabb projektjével. Az átépítés alapja eredetileg egy gyári Ford F-150 Raptor volt, amelyet a Hennessey már átdolgozott, ezzel megalkotta a VelociRaptor-t.

A speciális VelociRaptor létrehozásához az AddArmor is a nevét adta. A cég a Dyneema néven ismert anyagot használja, amely állítólag 15-szer erősebb, mint az acél és 40% -kal erősebb, mint a Kevlar. Ez az anyag ellenáll az AK-47-es lövéseknek, valamint a házi készítésű robbanószerkezeteknek, ezzel biztosítja, hogy a tulajdonos és az utasok mindig védve legyenek a támadásokkal szemben.

Nemcsak a páncélozás teszi egyedivé ezt a hatalmas pick-upot. Az AddArmor a teherautót egy speciális biztonsági csomaggal is ellátta, amely elektromos sokk ajtókilincseket, külső hangszóró rendszert (az ellentámadáshoz), az első és hátsó lökhárítókba rejtett led lámpákat, dupla akkumulátoros rendszert, ’kaputelefon’ rendszert, sziréna- és megkülönböztető fényeket, valamint bombakereső rendszert is tartalmaz. A VelociRaptor emellett defekttűrő gumiabroncsokat kapott, amelyekkel legfeljebb 80 km/óra sebesség tartható, ha találat éri.

Az AddAmor felszerelte a Brembo leghatékonyabb fékeit és egy felfüggesztés szintező készletet.

Mivel ez egy Hennessey VelociRaptor, szemben a szokásos F-150 Raptorral, számos módosításon esett át, mire az AddArmor kezébe került. A tuningolás mesterei a 3,5 literes ikerturbós EcoBoost V6 motort 600 lóerősre fejlesztették, így mindössze 4,2 másodperc alatt tudja elérni a 100 km/órás sebességet.

Az AddArmor szinte a legkülönfélébb kéréseket is képes megoldani. Ez a biztonsági csomag, amilyen ezen a pickupon szerepel, nagyjából 30 000 dollárba kerül.

Forrás: carscoops

You may also read!

sérült autók Európában

Kiderült, mely autók sérülnek a legritkábban és a leggyakrabban Európában

Használt autó vásárlásakor az egyik legfontosabb cél annak kiderítése, hogy volt-e már balesetes az autó. Miután egy autó karosszériája

Read More...
Tim Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az

Read More...
Hidrogén hajtású Defender

Hidrogén hajtású Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus

Read More...