Az ipari kamera rögzítette, ahogy ellopják a márkakereskedésből az autókat

In hír

Egy mindenre elszánt tolvajbandát keres a rendőrség, akik a napokban több autót, nem mindennapi módon loptak el egyszerre a Hawkinson Kia szalonból az Illinois-i Matteson városában.

A CBS 2 Chicago információi szerint a tolvajok a hajnali órákban egy lopott Honda CR-V-vel érkeztek a márkakereskedésbe és rögtön a szerviz bejárata felé vették az irányt.

Hét ember szállt ki az autóból és az egyikük azonnal betörte az épület egyik ablakát, itt könnyen bejutott az épületbe. Miután felnyitották a szervizcsarnokot körülnéztek, és megtalálták a zárható dobozt, amelyben több autónak is a kulcsa volt.

A tolvajok a kulcsokkal a kezükben könnyen megtalálták a hozzájuk tartozó autókat. Az ellopott kocsik között volt egy Sorento, egy Forte és egy K5. Arról nincs hír, hogy az elvitt autókon kívül hány járművet rongáltak meg. A tolvajok a lopott CR-V-vel megkísérelték áttörni a kijárati kaput, azonban nem jártak sikerrel, ezért a kerítéshez tolt hófalon áthajtva vitték el az autókat.

Mindez körülbelül 15 perc alatt történt, a márkakereskedés vezetője a veszteséget 100 000 – 115 000 dollárra becsülte. A szerviz főnöke hozzátette, hogy a javító részlegről is vittek el kocsikat, amelyek ügyfelek autói voltak.

Arról nincs hír, hogy a rendőrség elfogott-e már valakit a bandából, de mivel a tolvajok maszkot viseltek, így nagyon nehéz azonosítani őket.

Forrás: carscoops

You may also read!

Veterán Villany

A múlt autói a jövő szolgálatában: legendás járműveket alakítanak át menő elektromos járgányokká – Veterán Villanyos

Richard „Moggy” Morgan és csapata nem ritkán a lehetetlennel kokettál: legendás kocsikat alakítanak át elektromos autókká, de úgy, hogy

Read More...
Korda Racing Supercar

Supercarban is dobogón a Korda Racing

Kiváló eredménnyel mutatkozott be a rallycross szakágban a Korda Racing és a Ritmus ASE közös csapata, a magyar bajnokság

Read More...
drágul a gázolaj

Szerdától drágul a gázolaj

Szerdán a benzin átlagára nem változik, a gázolaj átlagára viszont emelkedik bruttó 2 forinttal literenként. Így a hét közepén

Read More...