Bemutatkozott a 2021-es Citroen C3 Aircross

In bemutató

A Citroen bemutatta a 2021-es modellévre tervezett, az új arculatba illeszkedő C3 Aircross-t. Újratervezték az autó első részét, rengeteg személyre szabható lehetőséget és új kényelmi funkciót kínál a vásárlóknak.

A Citroen CXperience koncepciója ihlette a 2021-es modellt, a frissített kis crossover teljesen megújított frontrésszel rendelkezik, új lökhárítót és hűtőrácsot tervezetek, valamint már alapfelszereltségként megkapja az újfejlesztésű LED-es fényszórókat. A magasra emelet emblémás motorháztető is a változtatások része, így a 2021-es C3 Aircross az új C4 formavilágához igazodik.

A Citroen a C3 Aircross-t összesen 70 különféle külső kombinációval kínálja, tovább fokozva elődeinek személyre alakítási lehetőségeit. Az új opciók között megjelent három új szín a Khaki Grey, a Voltaic Blue és a Polar White. Az új színcsomaghoz figyelemfelkeltő színes betéteket is kínál a gyártó.

A 2021-es Citroen C3 Aircross belsejét is jelentősen átdolgozták, a cég által sokat emlegetett Advanced Comfort ülésekkel szerelték, amelyek egyedi párnázattal, extra 15 mm-es habbal és megerősített támasszal rendelkeznek, valamint új a középkonzol, amely nagy tárolót rejt és egy csúszó redőnnyel eltakarható.

A Citroen hozzáadta egy új nagyobb 9 colos, jobb minőségű képernyővel ellátott szórakoztató rendszert, valamint az Android Auto és az Apple CarPlay programokat. Az opcionális szolgáltatások közé tartozik a vezeték nélküli töltőpad és a Citroen Connect Assist.

A 2021-es Citroen C3 Aircross akár 12 aktív biztonsági rendszerrel is rendelhető, beleértve a színes head-up kijelzőt, az aktív biztonsági féket, a parkolássegítő rendszert és a vállalat legújabb, felső nézetű tolatókameráját. A Citroen fejlett tapadás szabályozása, a Hill Descent Assist rendszer amely szintén opcionális, ez összkerék meghajtás nélkül javítja a tapadást és a legtöbb terepen remekül boldogul az autó.

Az új 2021-es Citroen C3 Aircross benzin-, dízelmotorokkal lesz elérhető; ezek közé tartozik a turbófeltöltős 1,2 literes benzin 108 LE és 128 LE teljesítményben, valamint egy 1,5 literes dízel 108 LE és egy 1,6 literes dízel 118 LE változatban.

A 2021-es Citroen C3 Aircross első modelljei júniusban érkeznek az európai márkakereskedésekbe.

Forrás: carscoops

You may also read!

sérült autók Európában

Kiderült, mely autók sérülnek a legritkábban és a leggyakrabban Európában

Használt autó vásárlásakor az egyik legfontosabb cél annak kiderítése, hogy volt-e már balesetes az autó. Miután egy autó karosszériája

Read More...
Tim Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az

Read More...
Hidrogén hajtású Defender

Hidrogén hajtású Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus

Read More...