A Dahler által tuningolt BMW 745Le xDrive erősebb, mint az új M3-as

In tuning

A BMW 745Le xDrive-hoz csak csillagászati áron lehet alkatrészeket beszerezni, de ha teljesítmény növelésről, sportfutóműről és új kerekekről van szó, akkor a svájci Dahler tudja a megoldást, hogy mivel lehet megvadítani ezt a plug-in luxusautót.

A műhely megnövelte a 286 lóerős gyári 3,0 literes sor hatos teljesítményét, amely a módosítás után 408 lóerőre és 600 Nm-re növekedett.

A rendszer összteljesítménye most 521 LE és 865 Nm, szemben az szériakivitel 394 LE és 600 Nm értékével. A nyolcfokozatú automata sebességváltóba integrált elektromos motor érintetlenül maradt, így még mindig 113 lóerőt és 265 Nm teljesítményt szolgáltat. Az áthangolás után a plug-in 7-es erősebb, mint az új 3,0 literes sor hatos, 503 lóerős biturbó M3-as.

A motor tuningolása mellett a Dahler emelőre is tette a 7-es BMW-t és egy újratervezett, rozsdamentes acél kipufogórendszerrel látta el az autót a sportosabb hangzásért, majd az egész autót kissé lejjebb engedte az új sportfelfüggesztéssel. A sportfutómű csak olyan modellekkel kompatibilis, amelyek nem rendelkeznek adaptív légrugózással.

Az olyan kerekek, amelyek nem gyáriak, gyakran elütnek és elrontják az összképet, különösen igaz egy luxusautó esetében, de most ez sem így van. A tuning műhely egy klasszikus kialakítást választott, mondjuk a mérettel nem sokat variált, meglehetősen nagy felnit tervezett az autóra, egy 22 colos szettre esett a választás. A CDC1 Forged, a saját készítésű felnisorozat részét képezi, és csak egy ötlet amit javasolnak, de ha az ügyfelek ezt már soknak gondolják, akkor 21 colos készlettel is megrendelhetik a tuningkészletet.

Forrás: carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...