Hamarosan érkezik a Kia EV6

In bemutató, elektromos autók, hír

A Kia ma bemutatta az ‘EV6’ – a márka első, kifejezetten elektromos hajtásra tervezett modelljének – első hivatalos fotóit. Az újdonság az első Kia a márka globális elektromos padlólemezén (Electric-Global Modular Platform: E-GMP).

Az EV6 a márka elektromos autózás felé vezető útjának, és ehhez kapcsolódó átalakulásának indító modellje.

“Az EV6 új márkacélunk (Movement that inspires), és új formafilozófiánk tökéletes megtestesítője. Arra született, hogy élvezetessé és természetessé tegyen minden utazást azáltal, hogy természetes, egyszerű és intuitív élményeket kínál, olyanokat, amelyek jobbá teszik használóinak mindennapjait.” Mondta Karim Habib, a márka globális formatervező központját is irányító Kia-alelnök. “Célunk, hogy kézzelfogható élménnyé tegyük az autózást és izgalmas, eredeti, ötletes elektromos autókat alkossunk mindehhez.”

A brand átalakulásának fontos részeként a márka első tisztán elektromos modelljének bevezetésével egy időben új típusnév-rendszer is megjelenik. A világ valamennyi piacán használatos új elnevezések rendszere egyszerű felépítésű, logikus és átlátható.

A márka valamennyi elektromos modelljének típusneve EV-vel kezdődik, így mindenki számára azonnal egyértelmű és könnyen azonosítható, hogy ezek a Kiák tisztán elektromos hajtásúak. A betűket követő szám a modell helyét és rangját is mutatja a kínálatban.

Az EV6 a Kia új márkaszlogenjének (Movement that inspires) első kézzel fogható megtestesülése. A premier 2021 első negyedévében várható.

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...