A Land Rover Defender lett a 2021-es év női autója

In hír

A legújabb Land Rover Defender hivatalosan is megnyerte a 2021 női év autójának (WWCOTY) járó díjat.

A bejelentést március 8-án tették közzé. Nem véletlen az időpont választás, egybeesik a nemzetközi nőnappal. A zsűri bizottsága öt kontinens 38 országának 50 autós újságírója, amely kizárólag női tagokból állt.

„A legenda megújult. A Land Rover Defender már nem csak egy szimpla terepjáró, amely átszeli az amazonasi esőerdőt vagy gond nélkül használható az afrikai sivatagban. A márka újragondolása után ugyanolyan kényelmesen utazhatunk vele közúton, mint egy luxusautóval. A technológiai fejlettsége és a mindent kielégítő kényelme miatt az idei évben a világ legnagyobb női autós csapata ezt a modellt választotta az Év Legjobb Autójának ”- mondta Marta Garcia, a WWCOTY ügyvezető elnöke.

A trófea elnyeréséhez a Defendernek további nyolc, a WWCOTY által a múlt hónapban megválasztott, különböző kategóriájú járművet kellett legyőznie. A döntés nem volt egyszerű, mert a kihívásban valóban csak győztes autók indultak, mint a Peugeot 208 amely legjobb városi autó nyertese, a Skoda Octavia a legjobb családi autó, a Lexus LC500 Cabrio a legjobb luxusautó, a Ferrari F8 Spider a legjobb sportautó, a Peugeot 2008 a legjobb városi terepjáró, a Kia Sorento a legjobb SUV, a Ford F-150 a legjobb pickup és a Honda e legjobb EV választottja.

Forrás: carscoops

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...