A családi kisbusz nem állt meg, amíg mind a három autót össze nem törte

A legtöbb autótulajdonos azt gondolja, hogy a féltve óvott kocsija viszonylag biztonságban van az otthona előtt, főleg ha az már a kocsifelhajtón parkol. Valahol az Egyesült Államokban rögzített egy érdekes felvételt a házra szerelt biztonsági kamera. A jelenet megmutatja, hogy sehol sincs biztonságban az autónk a rossz sofőröktől.

A videó az elmúlt pár nap alatt körbejárta az internetet. A felvételen látható, ahogy egy ezüst kisbusz váratlanul áttér az úttest bal oldalára és egy parkoló fehér Mazda RX-7-nek ütközik. A becsapódás erejét jelzi, hogy a körbeforgatott sportkocsi első negyede teljesen eltűnt. Az esemény ezzel azonban még nem ért véget.

Nem tudni miért, de a kisbusz vezetője az ütközés után nem a féket nyomja, hogy megállítsa az autóját, hanem inkább még tovább gyorsul, ezzel félrelöki az útból a Mazdát és felhajt az kocsifelhajtóra, majd összetöri az ott parkoló másik két járművet. Miután ekkora rombolást okozott a kisbusz nehezen, de megáll.

Ha a kisbuszt jobban szemügyre vesszük látható, hogy valamennyi légzsák kinyílt az ütközések erejétől. Az autó elejéről leszakadt a lökhárító és kiestek a fényszórók is.

A balesetben érintett vétlen három autó tulajdonosa reménykedhet, hogy a kisbusz-sofőrje rendelkezik biztosítással és képes lesz kifizetni az összes javítás díját.

Nem derült ki, hogy a kisbusz vezetője miért tért át az út bal oldalára, de lehetséges, hogy rosszul lett és ezért nem volt képes irányítani az autóját.

Honey I’m home!
byu/meiirenaa inIdiotsInCars

Forrás: carscoops

Verified by MonsterInsights