A családi kisbusz nem állt meg, amíg mind a három autót össze nem törte

In hír

A legtöbb autótulajdonos azt gondolja, hogy a féltve óvott kocsija viszonylag biztonságban van az otthona előtt, főleg ha az már a kocsifelhajtón parkol. Valahol az Egyesült Államokban rögzített egy érdekes felvételt a házra szerelt biztonsági kamera. A jelenet megmutatja, hogy sehol sincs biztonságban az autónk a rossz sofőröktől.

A videó az elmúlt pár nap alatt körbejárta az internetet. A felvételen látható, ahogy egy ezüst kisbusz váratlanul áttér az úttest bal oldalára és egy parkoló fehér Mazda RX-7-nek ütközik. A becsapódás erejét jelzi, hogy a körbeforgatott sportkocsi első negyede teljesen eltűnt. Az esemény ezzel azonban még nem ért véget.

Nem tudni miért, de a kisbusz vezetője az ütközés után nem a féket nyomja, hogy megállítsa az autóját, hanem inkább még tovább gyorsul, ezzel félrelöki az útból a Mazdát és felhajt az kocsifelhajtóra, majd összetöri az ott parkoló másik két járművet. Miután ekkora rombolást okozott a kisbusz nehezen, de megáll.

Ha a kisbuszt jobban szemügyre vesszük látható, hogy valamennyi légzsák kinyílt az ütközések erejétől. Az autó elejéről leszakadt a lökhárító és kiestek a fényszórók is.

A balesetben érintett vétlen három autó tulajdonosa reménykedhet, hogy a kisbusz-sofőrje rendelkezik biztosítással és képes lesz kifizetni az összes javítás díját.

Nem derült ki, hogy a kisbusz vezetője miért tért át az út bal oldalára, de lehetséges, hogy rosszul lett és ezért nem volt képes irányítani az autóját.

Honey I’m home! from IdiotsInCars

Forrás: carscoops

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...