Megmutatta magát a BMW i4 – videóval

In elektromos autók

Az elektromos Gran Coupé a BMW Group évértékelő konferenciáján mutatta meg vonalait.

„Sportos formanyelvével, kategóriaetalon menetdinamikai tulajdonságaival és zéró emissziójával a BMW i4 vérbeli BMW modell, amelynek köszönhetően a márka szíve immár tisztán elektromosan ver” – mondta Pieter Nota, aki a BMW AG igazgatótanácsának tagjaként egy személyben felel a BMW, a MINI és a Rolls-Royce márkák értékesítési hálózatáért, globális marketingjéért és ügyfélszolgálati részlegeiért.

BMW i4

A BMW i4 egy tisztán elektromos meghajtású, négyajtós Gran Coupé modellként érkezik meg a piacra 2021-ben, portfólióján többek között egy BMW M Performance kiadással. A BMW i4 többféle változatban lesz elérhető, a WLTP ciklus mérései szerint egyetlen feltöltéssel akár 590 kilométer tisztán elektromos hatótávolsággal. Az i4 maximális teljesítménye 390 kW / 530 lóerő, amellyel körülbelül 4 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre.

A formás Gran Coupe vonalai igazán meggyőzőek, ahogy a teljesítmény adatok is. Ha WLTP szerint elmegy 590 km-t, akkor a valós hatótáv is 500 km körül lehet, ami igazán komoly érték. Már csak az árát várjuk.

BMW i4

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...