BMW 740 iL szinte érintetlen állapotban, 80 ezer dollárért vár vevőre

In hír, Téma

A legtöbb luxusautó, mint például a BMW 7-es sorozat értéke az eladás utáni pillanatban azonnal zuhanni kezd, de ez a 2000-ben gyártott BMW cáfolja az állítást. Az eladásra kínált luxusautóért 79 500 amerikai dollárt kér az eladó, amely elsőre lehet, hogy soknak tűnik, de ha jobban megnézzük a képeket lehet hogy nem is olyan sok a kért összeg.

Az autót New Jersey-ben árulja a második tulajdonos. A kívánatos megjelenésű 740iL, állítólag „gyári új állapotban” van. A leírás szerint az autó még annyira eredeti állapotban van, hogy „a hihetetlen új autószag eláraszt, amint kinyílik az ajtó. Szó szerint olyan az illata, mintha az autó csak másodpercekkel ezelőtt gördült volna ki a bemutatóterem padlójáról”.

Az autón nem történt semmilyen módosítás, minden eredeti, kivéve a színtelen oldalsó irányjelzőket és a fehér hátsó lámpákat. Az eBay leírásából kiderül, hogy az eladó az autót egy észak-karolinai Salisburg-ban élő gyűjtőtől vásárolta, aki egész életében garázsban tárolta a 7-es BMW-t. A jelenlegi tulajdonos is óvta az autót mindentől és csak havonta kétszer gurult vele egy kisebb kört, hogy minden frissen maradjon.

Az eBay fotóiról egyértelműen kiderül, hogy egy gondozott és nagyon tisztán tartott autó kerül eladásra. A fényezés hibátlan és az eredeti kerekek is sérülésmentesek. A belső ugyanolyan ápolt állapotban van, a szürke bőrülések és az ajtóborítások kopásmentesek. A fa berakások a 2000-es évek hangulatát keltik és az eladó állítása szerint a belső tér tökéletes, bár a kormányt védő huzat sokat ront az összképen.

Forrás: carscoops

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...