DS 4 LA PREMIÈRE: bevezető limitált széria

In bemutató

Néhány héttel a DS 4 leleplezését követően a márka bemutatja az exkluzív LA PREMIÈRE limitált szériát, amely egyes piacokon online rendelhető meg.

 

Az egyedi kialakítású limitált széria új LAKKOZOTT SZÜRKE, vagy CRISTAL PEARL fényezéssel, kontrasztos fekete tetővel konfigurálható. A frontrész egyediségét a krómozott gyémántdíszítésekkel ellátott fekete hűtőrács és a fényes fekete DS WINGS adja. A motorházfedélen egy különleges emblémát találunk ’1’ felirattal.

A fekete díszítések a hátsó lámpák között, a küszöböknél és az ablakkereteknél is visszaköszönnek. A 19’’-os SEVILLA könnyűfém keréktárcsák kiemelik a modell atletikus és aerodinamikus megjelenését.

A részletekre kiterjedő maximális figyelem tovább fokozza a DS 4 karizmatikus megjelenését, amely különleges arányainak köszönhető.

A DS 4 kínálat csúcsát képvisel DS 4 LA PREMIÈRE tökéletesen illusztrálja a DS Automobiles szaktudását a nemes anyagok alkalmazásában és a különleges felületek kialakításában. Az OPÉRA belső a DS Automobiles egyik védjegye. A DS 4 LA PREMIÈRE utasterében hatalmas felületen megjelenő Criollo barna nappabőr kárpitozás teljesen egyedülálló a szegmensben. Az óraszíj-mintázatú nappabőr ülések szellőztethetőek és masszázsfunkcióval rendelkeznek. A támlákon megjelenik a dombornyomott DS logó. A bőr a legapróbb részletekig kidolgozott úgy a középkonzolon, mint az ajtópaneleken, a díszöltések pedig kézzel készülnek.

A kézzel bőrözött kormánykereket a legmagasabb minőségű bőr borítja. A tervezők tehetségét a letisztult műszerfal meghosszabbításainál és a hátsó ajtópaneleken is alkalmazott barna körisfa betétek is mutatják.

A technológiájában is az avantgardot képviselő DS 4 LA PREMIÈRE számos, a kategóriában nem elérhető szolgáltatást kínál, mint például a DS EXTENDED HEAD-UP DISPLAY, amely a vezető számára fontos információt egy 21 ‘’-os diagonális képre vetíti ki, vagy a DS IRIS SYSTEM újgenerációs interface, amely a gesztusvezérléssel is működő DS SMART TOUCH-hoz kapcsolódik.

A felszereltségnek része a DS MATRIX LED VISION fényszóró, a DS ACTIVE SCAN SUSPENSION elektronikusan vezérelt felfüggesztés, a 2. szintű autonóm vezetést nyújtó DS DRIVE ASSIST rendszer hátsó forgalomfigyelővel és kibővített hatótávolságú holttérfigyelővel, valamint a 4 kamerával működő 360° kamerarendszer és a motoros vezérlésű csomagtérajtó is.

Az autót személyre szabhatjuk további opciókkal is: nyitható panorámatető, 20 ‘’-os SYDNEY könnyűfém keréktárcsa (az E-TENSE 225 és a Puretech 225 motoroknál), FOCAL Electra 14 hangszórós, 690 W-os hi-fi rendszer, DS NIGHT VISION éjjellátó kamera…

A DS 4 LA PREMIERE E-TENSE 225 (tölthető hibrid) hajtásláncának fejlesztésekor a márka olyan megoldásokat alkalmazott, amelyek hozzásegítették Formula E bajnoki címeihez. A modell 180 és 225 LE PureTech benzinmotorokkal is elérhető lesz.

A mai naptól a francia, az olasz, a spanyol és a belga ügyfelek online rendelhetik meg a DS 4 LA PREMIÈRE-t.

Az előrendelést követően az ügyfél rendszeres tájékoztatást kap gépkocsijáról online, vagy az általa kiválasztott DS STORE-ban. A DS 4 LA PREMIÈRE megrendelői az elsők között vezethetnek DS 4-et 2021 utolsó negyedévében.

A DS 4 hazai bevezetése 2021 novemberében várható.

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...