Az elektromos MINI Cooper SE egy eredeti JCW versenyautó akar lenni

In elektromos autók, tuning

A különleges megjelenés ellenére ez nem egy csúcskategóriás John Cooper Works (JCW), hanem egy kissé megvadított elektromos MINI Cooper SE.

Az autó egy egyedi projekt, a készítő tulajdonos nevét több helyen viseli. Az OctaneFactory és a Barracuda Racing Wheels közös munkája igazán megragadja a figyelmet.

A JCW GP ihlette Cooper SE orr részén rögtön egy szembetűnő új lökhárítót látunk mélyrehúzott köténnyel, és fekete rácsozással védett ködlámpákkal. Új a hátsó lökhárító, amely exkluzív díszítést kapott, kicserélték a diffúzort, ide építették be a ködzáró lámpákat és középen sárga matricákkal jelzik, hogy itt lennének kipufogócsövek, ha benzines lenne a MINI.

A színes külső és az új 8,5×19 hüvelykes Barracuda kerekek, amelyekre 225/35 gumiabroncsokat szereltek, valamint a KW coilover készlet jóvoltából csökkentett hasmagasság teszi teljessé a projektautó külső megjelenését.

Az utastérben elöl fekete bőrbe burkolt sportülés pár található. Az átalakított Cooper SE-ben már nincs hátsó ülés, mivel teljes egészében kitölti a hátsó részt a bukókeret.

Az egész módosítást a látványra helyezték, nincs extra erőnövelés, mivel az elektromos hajtáslánc változatlan maradt. Így a villanymotor, amelyet 32,6 kWh-s akkumulátor hajt, 181 LE és 270 Nm nyomatékot generál. Ennek eredményeként a Cooper SE-nek 6,9 másodpercre van szüksége 0-100 km/h sebesség eléréséhez, és a végsebessége 150 km/óra, de ehhez páratlan kanyarvételi tempó párosul.

Forrás: carscoops

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...