Range Rover Ultimate, a csúcskategóriás exkluzív plug-in különkiadás

In bemutató

A Land Rover Special Vehicle Operations egyedi átalakításokért felelős SV Bespoke csapata két új, exkluzív Range Rover különkiadást készített el. 

Az új Range Rover SVAutobiography Ultimate kiadások a Land Rover luxus-szabadidőjármű modellcsaládjának abszolút csúcsát testesítik meg, kézi kivitelezésű SV Bespoke részletekkel emelve még magasabbra az SVAutobiography és SVAutobiography Dynamic zászlóshajók színvonalát.

Az SV Bespoke munkatársai a legapróbb részletekre is ügyeltek, a motorházfedélen és a csomagtérajtón elhelyezett, recézett Gloss Black betéttől és rézszegélyű fém Range Rover emblémától kezdve a B-oszlopot díszítő rézbevonatú, feketére zománcozott SV tárcsán át a négy fejtámaszt díszítő, hímzett kerek SV emblémákig és a megvilágított Ultimate küszöbdíszlécekig. A pontot az i-re a középkonzolon elhelyezett, réz kivitelű, kerek SV emblémával ellátott ‘SV Bespoke Ultimate Edition’ plakett teszi fel.

A hosszú tengelytávú SVAutobiography modell olyan kifinomult, pihentető részletekkel kínál első osztályú utazási élményt, mint a motorosan behúzható hátsó oldalajtók. A repülőgépek üléseit idéző, dönthető támlájú, fűthető és hűthető, félanilines bőrrel kárpitozott Executive Class Comfort-Plus hátsó üléseken utazók számára közel 1,2 méteres lábtér, forró lávaköves masszázsfunkció, valamint vádli és lábfej támasz biztosít felülmúlhatatlan utazási kényelmet. Az utastér teljes hosszában húzódó padlókonzol beépített, exkluzív Zenith órával, hűthető rekesszel és kinyitható asztalkákkal teremt tökéletes környezetet a munkavégzéshez vagy a pihenéshez.

Az Ultimate Edition kivitel ajánlott felszereltsége Vintage Tan bőrkárpitozást és Copper Weave Carbon Fibre dekorelemeket tartalmaz. Az ügyfelek az olasz Poltrona Frau manufaktúra kényeztetően finom bőrkárpitozását is választhatják.

A zászlóshajó többféle hajtáslánccal választható, beleértve az 565 lóerős Supercharged V8 kompresszoros benzinmotort, valamint a kiemelkedően takarékos P400e plug-in hybridet, amely akár 40 kilométert tud megtenni tisztán elektromos üzemben, átlagos CO2 -kibocsátása pedig akár 75 g/km.

A kizárólag az 565 lóerős Supercharged V8 benzinmotorral forgalmazott SVAutobiography Dynamic a duó sportosabb tagja. A normál tengelytávval kínált modell futómű-geometriáját és kormányművét dinamikus reakciókra hangolták. A Land Rover fejlett Dynamic Response aktív oldaldőlés-szabályozó rendszere ugyancsak fokozza a modell stabilitását, míg a 8 mm-rel csökkentett szabad hasmagasság élvezetesebb és direktebb vezethetőséget, valamint határozottabb kiállást eredményez.

A 22 colos, öt osztott küllős kialakítású kovácsolt könnyűfém keréktárcsák Gloss Dark Grey kivitelt kaptak kontrasztos Diamond Turned kidolgozással; az oldalsó légbeömlők, a motorházfedél díszítőelemei, továbbá a hűtőmaszk és az első lökhárító dekorrészletei mind Graphite Atlas kivitelűek. Az utastérben recézett kivitelű fokozatválasztó tárcsa, motorindító gomb és pedálok, valamint pirosra eloxált sebességváltó fülek hangsúlyozzák ki az SVAutobiography Dynamic sportos karakterét.

Az SVAutobiography Dynamic modell ajánlott belső kivitele Ebony/Vintage Tan színkombinációt társít rombuszmintás steppelt félanilines bőrülésekkel, Ebony tetőkárpitozással és Steel Weave Carbon Fibre dekorelemekkel.

 

 

You may also read!

A Tesla tulajok szerint könnyen becsapható az autopilot rendszer

Az autós magazin aggodalma teljesen jogos, ők sem gondolták, hogy mennyire egyszerű kijátszani az autó védelmi rendszerét. Az NHTSA és

Read More...

Árverésen egy LaFerrari, 3 millió dollár feletti árat várnak

Eladásra kínálják ezt az alig használt 2014-ben gyártott Ferrari LaFerrari sportautó ritkaságot. Jelenleg a washingtoni Bellevue-ban várakozik egy méregdrága

Read More...

A 2021-es VW Polo megfiatalodik LED világítást, digitális műszereket és nagyautós biztonsági technikát kap

A Volkswagen Polo óriás a kisautók között. Az 50 éve tartó sikere alatt több mint 18 millió eladott példánynál

Read More...