Concept EQT: úttörő családi és hobbiautó-koncepció a Mercedes-EQ-tól

In bemutató, elektromos autók, koncepció autó

A Mercedes-Benz Vans 2021. május 10-én, hétfőn 10 órakor leplezi le az új Concept EQT modellt a Mercedes me digitális médiaplatformon. A koncepcióautó az új T-osztály előfutára, amely a kisméretű haszongépjármű kategóriában tölthet be úttörő szerepet. A premierrel egy időben számos közösségi médiafelületen megjelenik egy videóklip Tony Hawk, a legendás gördeszkás közreműködésével, amely több oldalról mutatja be a hamarosan debütáló családi és hobbiautót.

A sorozatgyártáshoz közeli Concept EQT jól áttekinthető képet ad a hamarosan érkező T-osztály elektromos verziójáról. A teljesen új fejlesztésű modell a Mercedes-Benz Vans V-osztály már bizonyított értékeit valósítja meg kompakt formában, minőség terén új mércét felállítva a kishaszongépjármű kategóriában. A Concept EQT a tágas és jól variálható belső teret egyesíti a vonzó megjelenéssel és a Mercedes-Benzre jellemző magas szintű kényelemmel, biztonsággal és konnektivitással.

Az „érzéki letisztultság” formatervezési filozófia alapkövét az érzelmek és az intelligencia adják. Ezt a kettősséget kihasználva, a Concept EQT új, holisztikus formatervezési szemlélettel bizonyít a kishaszongépjárművek szegmensében. A Mercedes-Benz Vans az első kisméretű prémium haszongépjárművel szeretné tovább bővíteni az egyéni vevők körét, olyan modellt ajánlva számukra, amely a családi programokhoz és az aktív sport szerelmesei számára is vonzó belépőt kínál a Mercedes-EQ világába.

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights