Így néz ki egy totálkárosra tört vadonatúj Ford Mustang Mach-E

In biztonság, elektromos autók

A napokban került fel az internetre néhány kép, amelyek az első rommá tört Ford Mustang Mach-E-t mutatják be.

Az elektromos Mustang-ot nem sokáig élvezhette a tulajdonosa, a gyönyörű Grabber Blue színű EV-t a sofőrje teljesen megsemmisítette.

A képek alapján valószínűsíthető, hogy a Mach-E nagy sebességgel közlekedhetett egy autópályán. Sajnos nem adtak meg konkrét tényeket a balesetről. Valószínűleg a Ford több ütközést is elszenvedett mielőtt megállt. A képek alapján úgy tűnik, hogy nincs olyan külső karosszériaelem amely épségben maradt.

A legnagyobb ütést a jármű elejét érthette. Hiányzik az egyik fényszóró, a lökhárítót kiszakadt a helyéről, bár meglepő módon nem szakadt le teljesen. A motorháztető felgyűrődött és elcsavarodott, a szélvédő is összetört az ütközés következtében.

Ha ennyi sérülés nem lenne elég, a Mustang Mach-E mindkét oldala is mindenhol behorpad, beleértve az ajtókat, az első és a hátsó sárvédőket. A hátsó lökhárító is leszakadt. A károkat elnézve elég nagy baleset lehetett, ezek ellenére az utasok állítólag csak könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Szinte biztos, hogy ezt a Mach-E-t a biztosító gazdasági totálkárosnak nyilvánítja és egyenesen a roncstelepre kerül.

Forrás: carscoops

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights