A Theon Design legújabb munkája, Porsche 911 az igazi álomautó

In auto, Téma, tuning

Az angliai székhelyű restaurátor és autóépítőcég a Theon Design most mutatta be legújabb munkáját, a Porsche 911 projektet. Az autót hamarosan Hongkongba szállítják ahol már várja az új tulajdonosa.

Ez a modell 911 HK002 néven vált ismertté. A restaurátorok teljes mértékben helyreállították a karosszériát. A klasszikus német sportautó külsejét korhű sötétzöldre fényezték és arany színűre a Porsche feliratot az oldalán és hátulján.

A munka nem egy hagyományos felújítás volt, amely csak egy újrafényezést jelent. A helyreállítási folyamat első lépésében a Theon Design fémig lecsupaszította az autót és hozzáértő módon kijavított minden apró sérülést, majd megerősítette a karosszériát. Az autón megtalálhatók a 911 S/T eredeti, széles sárvédői és a korai generációra jellemző 911-esek hosszúkás motorháztetője. Ugyanaz az állítható alumínium hátsó szárny és tükörborítás került a sportautóra, amit a 2018-ban bemutatott 991 Speedster koncepcióautón láthattunk.

Az autó belseje ugyanolyan különleges, mint a külseje. Az üléseket tökéletes zöld bőrrel borították, különleges Spinneybeck szövéssel és kontrasztos sárga berakásokkal díszítették. Az utastér rengeteg szénszálas betétet tartalmaz, valamint az egyedi varrással kézzel készített Nardi kormánykerék teszi teljessé a felújítást.

A Theon Design különböző motorokat is kínál a felújított és átépített 911-esekhez. A megrendelő egy turbó nélküli 3,8 literes hathengeres motort választott, 371 lóerővel és 407 Nm nyomatékkal. A motort egy 993-as modell hatfokozatú kézi sebességváltójával párosították, amely a hátsó kerekeken keresztül adja le az erőt. A Porsche kapott még egy KW Variant 3 futómű szettet, fűthető fékeket, vezeték nélküli telefontöltőt és egy modern szórakoztató rendszert.

Forrás: carscoops

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights