A Tesla nyomulására számíthatunk Európában is

In elektromos autók

A belga Zeebrugge kikötőjében készült a videó. A felvétel egy hatalmas Tesla elektromos autótengert tár a szemünk elé, az autók nem rég érkeztek hajókon és várják a továbbszállítást.

A kikötő tele van Tesla-kal, amelyek készen állnak a szállításra Európa különböző részeire. A hatalmas mennyiségű autók minden irányba kitöltik a területet.

Szerintünk nem valószínű, hogy ezt a videót valaki manipulálta. Vagy talán a gyártónak lenne más célja ezekkel az autókkal a megrendelések teljesítésén kívül? Erre is minimális az esély. Sőt, egyes jelentések szerint még több szállítmány érkezik Európába.

Emlékezhetünk olyan időszakra, ami nem is olyan régen volt, amikor a Tesla szkeptikusaitól jelentéseket és drónfelvételeket kaptunk dugig tömött telephelyekről. Némelyik képen csak néhány üres parkolóhely volt, ami szerintük arra utalt, hogy a Tesla-k iránti kereslet leállt és összeomlott a Tesla piaca. Más lesifotósok teljesen feltöltött telepeket mutattak, erről a kommentelők azt mondták, hogy nem szállítottak ki még egy autót sem, mert nem kell senkinek.

A közelmúltban adták ki a legfrissebb jelentést, amelyben beszámolnak a Tesla kínai értékesítések növekedéséről. Nem sokkal a kimutatás megjelenése után egy másik, hivatalos forrásból származó jelentésből is kiderült, hogy a Tesla májusi értékesítése valóban megdöntött minden rekordot Kínában.

A valós adatok ellenére könnyen elhiheti az olvasó, hogy amit egy videón vagy az interneten talált képen lát az megfelel a valóságnak. Azonban az emberek bíznak a Tesla-ban és 2021 második negyedév gyártási és szállítási számait várakozva figyelik.

Ahhoz, hogy a Tesla a második negyedévben rekordméretű eladásokat teljesítsen, Ausztráliába több száz Model 3-at szállított, állítólag vásárlási hullámra készül a cég.

Az autóipar folyamatosan változik, az autógyártók olykor alapanyag hiánnyal küzdenek, és sok esetben az eladások csökkennek. A Tesla célja ismét az esélyek maximális kihasználása. Az autógyártót nagyon aggasztotta az alkatrészhiány, a gyárakat ideiglenesen le is állították. Azonban bebizonyította, hogy a nehézségek ellenére tovább működik és képes a sikereit fokozni.

Forrás: insideevs

You may also read!

Ez az Alfa Romeo GTS jöhetne 2025-ben

Az eszméletlen látványterv a független Guilherme Araujo autótervező GTS kupéra megálmodott ötlete. Fontos megemlíteni, hogy a tervező nem dolgozik

Read More...

Milyen lenne a Tesla Model 3 hűtőráccsal? A Manhart megcsinálta

A BMW-k és Audik átalakításáról híres német tuningcég most a Model 3-at vette kezelésbe. A Tesla mindig a csúcstechnológiát adja

Read More...
Harley-Davidson European Bike Week

Több ezer motorossal, óriási hangulatban telt Európa legikonikusabb motoros fesztiválja

A 2021-es Harley-Davidson European Bike Week több ezer motorost vonzott egész európából a Faaker-tóhoz, egy gyönyörű parthoz a karintiai

Read More...