A Chevrolet október közepéig szünetelteti a Bolt EV gyártását

In elektromos autók

A General Motors meghosszabbítja a michigani összeszerelő üzem leállását, ebben gyárban csak a teljesen elektromos Chevrolet Bolt-ot és EUV-t szerelik össze.

Az autógyártó megerősítette, hogy az Orion összeszerelő üzemben legalább október 15-ig szünetel a gyártás, mert a cég vezetősége továbbra is elégedetlen a visszahívási kampányukkal. Véleményük szerint nem megfelelően kezelik a problémát, amely miatt már legalább 12 Bolt kigyulladt és leégett – írja a Reuters.

A Bolt visszahívása a General Motors számára nagyon rosszkor jött, mivel kénytelenek további hat összeszerelő üzemben leállítani a termelést a félvezető hiánya miatt. Szünetel a gyártás a michigani telephelyen, Mexikóban és Kanadában, valamint a malibui üzemben és Kansasban.

A Bolt gyártásának hosszú ideig tartó teljes leállítását hivatalosan is megerősítették és a gyártó arra utasította a Bolt tulajdonosokat, hogy legalább 15 méter (50 láb) távolságra parkolják le autóikkal a többi járműtől.

„Annak érdekében, hogy csökkentsük a további károkozást egy esetleges tűz miatt, azt javasoljuk, hogy a parkolóházak legfelső emeletén vagy szabadtéri helyen parkoljanak és 15 méter vagy annál nagyobb távolságban parkoljanak a másik járműtől” – mondta a GM szóvivője, Dan Flores. “Továbbra is kérjük, hogy ne hagyják felügyelet nélkül autójukat, amikor a töltőállomást használják.”

 

Forrás: carscoops

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights