Több ezer motorossal, óriási hangulatban telt Európa legikonikusabb motoros fesztiválja

Harley-Davidson European Bike Week

A 2021-es Harley-Davidson European Bike Week több ezer motorost vonzott egész európából a Faaker-tóhoz, egy gyönyörű parthoz a karintiai tartományban szeptember 7-12 között. A fesztiválozók elsők között tesztelhették a Sportster S modellt, de teljesen betelt a kaland-túramotorra, a Pan America tesztvezetésre is a jelentkezés, ráadásul az érdeklődők a Serial 1 ebike-ot is kipróbálhatták.

Kolja Rebstock, a Harley-Davidson regionális értékesítési vezetője Európában, Közel Keleten  és Afrikában:

Nagyon jó volt újra látni az utcákon a motorosokat, akik mind eljöttek a fesztiválra és egyedi hangulatot varázsoltak a Harley-Davidson motorokkal itt Karintiában. Az ikonikus fesztivált át kellett szervezni egy kültéri, nappali rendezvényre, a Harley-életérzést egy új köntösben mutattuk be, az összes 2021-es új modellel együtt.

Szeretném megköszönni az összes motorosnak a részvételét, akik eljöttek, a karintiai partnereinknek és helyi közösségeiknek a meleg fogadtatását és segítséget. Már most várunk mindenkit újra a Faak-tónál, a 2022-es European Bike Week-re!”

Harley-Davidson European Bike Week

Christian Poglitsch, Finkenstein polgármestere:

“Nagyon jól sikerült az idei European Bike Week a Faak-tónál, a hangulat óriási volt! Azt is hallottam a Harley motorosoktól, hogy örülnek a rendezvénynek különösen az adott helyzetben. Minden Harley motoros már a következő évet várja, ahol várhatóan egy eredeti felállású fesztiválon vehetnek részt újra, ebben természetesen én magam is nagyon bízom. Végezetül szeretném megköszönni a nagyszerű rendezést és a pozitív hozzáállását a mi Harley-Davidson motoros barátainknak.”

Harley-Davidson European Bike Week

Főbb csúcspontjai a rendezvénynek:

  • Harley-Davidson Expo – a legújabb Harley-Davidson modelleket felvonultató kiállítás volt, ahol mind a sportos, az elektromos, a cruiser, valamint a túramotorok is képviseltették magukat.
  • Pan America Experience – első körben volt lehetőségük az érdeklődőknek kipróbálni a Harley-Davidson túraenduróját. A tesztvezetés az egész héten teljes teltházzal üzemelt.
  • Sportster S – Első körben próbálhatták ki az érdeklődők ezt a dinamikus és nyomatékos új Sportster S modellt, amit ugyancsak nagy népszerúség kisért egész héten.
  • Serial-1 eBringa – Szintén a rendezvényen debütált a Serial 1 ebike, amit ki is lehetett próbálni a tó körül egy élvezeteset tekerve.

Harley-Davidson European Bike Week

Verified by MonsterInsights