Együtt ünnepeltek

In sport
Dragbike Országos Bajnokság

Elkalandozva a hétvégi Kunmadarasi Magyar Dragbike Országos Bajnokság 2021-es évi utolsó versenyén két apropóból is ünnepelhettek a Gulf Racing Hungary versenyzői.

Dragbike Országos Bajnokság

Ez volt Strider Bonifác utolsó versenye a Junior50 kategóriában, ahol hat év alatt négy bajnoki címet gyűjtött be és az utolsó húsz versenyét sorozatban megnyerte.

„Minden versenyen, amikor beálltam a rajtba, azon gondolkoztam, hogy újra sikerülni fog-e! Ebben az évben a második helyezett nagyon közel volt hozzám, de sikerült mindig nyernem. Szeretném megköszönni az egész éves munkáját Apának és Daróczy Attilának, de nagy köszönet jár az egész csapatnak” – foglalta össze gondolatait a 12 éves Strider Bonifác, aki a következő évtől feljebb lép a bajnokságban.

Nem csak Boni sikere töltötte el mosollyal a csapatot. Zoli elvitte magával a kis Peugeotot és kicsit az unalom, kicsit pedig a versenyhiány miatt kipróbálta mit tud az autó a felgumizott drag pályán.

Dragbike Országos Bajnokság

„Nem lettem volna féltengely” – kezdet a beszélgetést mosolyogva Strider Zoltán, majd hozzátette. „Street Plus kategóriába soroltak be, ahol a tuningolt rendszámos, turbó nélküli kétkerekes autók mennek. Versenyeztem mindenféle Honda ellen és sikerült is mindet megverni az 1.6 Vti-től a 2.0 Type-R-ig. Meglepetésként ért, hiszen szórakozni mentem, majd végül a döntőben fogtam fel, hogy itt vagyok. Hab a tortán, hogy a döntő futamban sem találtam legyőzőre és így Bonival együtt két első helyezéssel ünnepelhettük a legfrissebb bajnoki címét.”

Dragbike Országos Bajnokság

A folytatásban a csapat keresi a lehetőséget, hogy újra rally futamon méresse meg magát. Felmerült a gondolat, hogy ellátogatnak a Kazincbarcika Rally-ra, de az sem kizárt, hogy valami kisebb versenyen vesznek részt.

A csapat partnerei: Betonútépítő, SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. FLOW FUEL, Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, Dr. Rettig Richárd, FERRO-PRESS Kft., Signal Print Kft., GPR & Partners Kft., Consult Team Kft., MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet.

 

Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

SKODA ENYAQ iV frissítés

Nem túl elegánsan frissítik a SKODA ENYAQ iV-ot

A Skoda frissíti a már ügyfeleknél lévő Skoda ENYAQ-okat az új ME3 szoftver verzióval. Ez az optimalizált akku menedzsmenttel

Read More...
drágább üzemanyag

Szerdától emelkedik az üzemanyag piaci ára

Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is emelkedni fog. A benzin esetében ez bruttó 3 forintot jelent

Read More...
Tragacsot vegyenek

Folytatódik a ritka járművekre vadászó család története

A Viasat Explore kalandcsatornán immár 4. évadába kezd a népszerű dokureality, a Tragacsot vegyenek! A sorozat a Mathewson-család autók körül forgó

Read More...