Együtt ünnepeltek

In sport
Dragbike Országos Bajnokság

Elkalandozva a hétvégi Kunmadarasi Magyar Dragbike Országos Bajnokság 2021-es évi utolsó versenyén két apropóból is ünnepelhettek a Gulf Racing Hungary versenyzői.

Dragbike Országos Bajnokság

Ez volt Strider Bonifác utolsó versenye a Junior50 kategóriában, ahol hat év alatt négy bajnoki címet gyűjtött be és az utolsó húsz versenyét sorozatban megnyerte.

„Minden versenyen, amikor beálltam a rajtba, azon gondolkoztam, hogy újra sikerülni fog-e! Ebben az évben a második helyezett nagyon közel volt hozzám, de sikerült mindig nyernem. Szeretném megköszönni az egész éves munkáját Apának és Daróczy Attilának, de nagy köszönet jár az egész csapatnak” – foglalta össze gondolatait a 12 éves Strider Bonifác, aki a következő évtől feljebb lép a bajnokságban.

Nem csak Boni sikere töltötte el mosollyal a csapatot. Zoli elvitte magával a kis Peugeotot és kicsit az unalom, kicsit pedig a versenyhiány miatt kipróbálta mit tud az autó a felgumizott drag pályán.

Dragbike Országos Bajnokság

„Nem lettem volna féltengely” – kezdet a beszélgetést mosolyogva Strider Zoltán, majd hozzátette. „Street Plus kategóriába soroltak be, ahol a tuningolt rendszámos, turbó nélküli kétkerekes autók mennek. Versenyeztem mindenféle Honda ellen és sikerült is mindet megverni az 1.6 Vti-től a 2.0 Type-R-ig. Meglepetésként ért, hiszen szórakozni mentem, majd végül a döntőben fogtam fel, hogy itt vagyok. Hab a tortán, hogy a döntő futamban sem találtam legyőzőre és így Bonival együtt két első helyezéssel ünnepelhettük a legfrissebb bajnoki címét.”

Dragbike Országos Bajnokság

A folytatásban a csapat keresi a lehetőséget, hogy újra rally futamon méresse meg magát. Felmerült a gondolat, hogy ellátogatnak a Kazincbarcika Rally-ra, de az sem kizárt, hogy valami kisebb versenyen vesznek részt.

A csapat partnerei: Betonútépítő, SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. FLOW FUEL, Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, Dr. Rettig Richárd, FERRO-PRESS Kft., Signal Print Kft., GPR & Partners Kft., Consult Team Kft., MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet.

 

Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

Mi történik, ha egy autó falnak ütközik 150 km/h sebességgel?

A mérnökök világszerte törésteszteket végeznek az autókon, vizsgálják a törés, sérülés mértékét és az utasok védelmét. Ezekkel a tesztekkel

Read More...

Újraindul a Moszkvics gyártása

A nyugati autógyártók teljesen elengedték Oroszország autóiparát az Ukrán invázió után. A szankciók miatt az orosz vállalatok nehezen tudják

Read More...
autót 150 ezerért

Autót 150 ezerért? Ne már!

Autót venni szerintem élvezetes dolog. De 150.000 forintért? Á, inkább spórolj még, vagy vegyél fel hitelt! Hitelt? Kösz,nem! Hátha

Read More...