BMW-vel nem lehet nem keresztben menni

In sport
R-Cup Street Challenge

Az Ózd-Eger Rallye balesete után az R-Cup Street Challenge 5. fordulóján a Rabócsi Ringen mutatta meg magát a Gulf Racing Hungary versenyzője Szilágyi Patrik, aki egy utcai BMW 1M-mel a street kategória második helyét szerezte meg.

Patrik egy új autó építésén dolgozik, hogy visszatérhessen a rally pályákra. Az autót már az idei évben szerette volna megmutatni, de ez nem jött össze. Mindenképpen szeretett volna még indulni idén, ezért jött az ötlet, hogy a Gulf áltál szponzorált R-Cup Challengen részt vegyen.

R-Cup Street Challenge

„Szeretném leszögezni, nem az 1M-ből építem a versenyautót, ezt anno Svájcban vásároltam amolyan gyűjtői darabnak. Ritkán indítom be, így most jó lehetőség volt vele menni a Rabócsi Ringen” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Patrik majd hozzátette. „Nem készültem fel igazán a versenyre, bepakoltunk pár gumit, aztán nekivágtunk a távnak, persze a gumik nem voltak jók az út viszonyokhoz, de nem is nyerni mentünk. Amikor van egy ilyen autód, azzal nem lehet nem keresztben menni. Ez is volt a cél, szerettük volna magunkat jól érezni.”

R-Cup Street Challenge

Patrik az utcai autós kategóriába nevezett, ahol több BMW ellen szórakozhatott, és egy második hellyel térhetett haza.

„Jó kis nap volt, már nagyon hiányzott. Meg is jött a kedvem, hogy menjek. A Covasna Rally lenne a következő cél, de nem hiszem, hogy addig elkészül az új autóm. Ha most távlatokról kell beszélni, a 2022-es bajnoki szezonnyitó verseny már mindenképpen ott szeretnék lenni” – tette hozzá Szilágyi Patrik.

R-Cup Street Challenge

A csapat partnerei: Betonútépítő, SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. FLOW FUEL, Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt.

 

Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
elektromos autó javítás

Ahol újjászületnek az elektromos autók

A Duna Autó Zrt. megnyitotta az ország első és egyetlen Renault-Dacia Battery Repair Workshop (BRW) műhelyét, amely egyedülálló lehetőséget

Read More...
Verified by MonsterInsights