Mindenhová van egy autójuk

In sport
PSZA Motorsport

A hazai bajnokságok mellett nemzetközi irányba is mozdulna a PSZA Motorsport csapata, akik négy bérelhető autót ajánlanak.

Négy komoly versenyautó bérbeadása a cél a csapatnál, amik közül már több is bizonyított itthon az elmúlt években. Ha szeretnél egy jó, fiatalos és megbízható csapatban tagja lenni, ne keress tovább a PSZA Motorsportnál a helyed.

PSZA Motorsport

„A legjobb bérelhető autónk a Ford Fiesta Rally3, amit az M-Sporttól vásároltunk. Első körben ezt az autót a nemzetközi versenyeken szeretnénk futtatni. Egy – két jelentkezőnk már van rá, de be szeretnénk biztosítani magunkat a szezonra, ezért is kínáljuk az autót, amit folyamatosan fejlesztenek az M-Sportnál. Az idei évtől 1 milliméterrel nagyobb szűkítővel mehet, de emellett új setupokat is kapunk rá. Bízunk benne, hogy hamarosan beindul ez a kategória a világbajnokságon is és ez által nálunk is népszerűbb lesz. Az autó egyébként nagyon jó, izgalmas és könnyű vele menni. A legjobb választás annak, aki már kiautózta a Rally4-es autót és szeretne feljebb lépni, de a Rally2-es autó még távoli” – mondta Szabó Árpád, a PSZA Motorsport csapat koordinátora.

PSZA Motorsport

A Ford mellett elérhető a csapatnál a Peugeot legújabb fejlesztésű Rally4-es kocsija is, ami a Peugeot Kupában fog indulni az idén, de nem bánná a csapat, ha még több alkalomra fel kellene készítenie.

„2022 tizedik hetében érkezik meg a legújabb szerzeményünk egy 208 Rally4-es autó, aminek igaz már van itthon gazdája, de jó lenne vele külföldön is szerencsét próbálni” – tette hozzá Árpád.

A top kocsik mellett Rallye2-es Bajnokságra is van ötlete a csapatnak, ahová két autót is tudnak biztosítani. Ezek a kocsik korábban már bizonyítottak, a bajnokság elejébe valók, akár verseny, vagy bajnokságot is lehet velük nyerni, mint azt a korábbi évek mutatják.

PSZA Motorsport

„A nagyobb autók mellé két kisebbet is kínálunk, van egy Peugeot 208 R2 és egy Citroen C2 R2. Mindkét autóval lehet harcolni a Rallye2-es Bajnokság első helyéért, ezért főként ebbe a bajnokságba szeretnénk a két kocsit üzemeltetni, de lehetőség van velük bárhol menni” – zárta a beszélgetést Szabó Árpád.

Köszönet a csapat támogatóinak: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Mogacél Kft., Arthand System Kft., Konor System Kft., Handball Family Bt., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., Eurokardán Kft., Mobil Vizsgáztató Kft., SZRV Racing Kft., BPracing.hu, Interpasszív Kft., Truckport Hungary Kft., Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Primun Go Kft.

 

Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
elektromos autó javítás

Ahol újjászületnek az elektromos autók

A Duna Autó Zrt. megnyitotta az ország első és egyetlen Renault-Dacia Battery Repair Workshop (BRW) műhelyét, amely egyedülálló lehetőséget

Read More...
Verified by MonsterInsights