Díjátadó után R-Cup

In sport
R-Cup

Múlt pénteken Egerben adták át a Gulf Szponzorprogram díjait a kiválasztott versenyzőknek, ahol csak mosolygós arcokat lehetett látni.

„Lement a díjátadó, minden meghívott vendég ott volt és jól is érezte magát, egyedül csak a fotós okozott némi zavart az elején, de az ő összes kívánságát is teljesítettük” – kezdte mosolyogva a beszélgetést Strider Zoltán, majd hozzátette. „A díjátadó végén készült mindenkivel egy kis interjú, amiben elmondja mindenki, mik a terveik az idei évre. Ezt még én sem hallottam, de már nagyon várom.”

R-Cup

Zoli és Andris ezen a hétvégén már nem az iroda átrendezésére koncentrál, inkább próbálja belakni a teljesen felújított 208-as Peugeotot.

„Régen mentünk már, a Vértes Rallye volt az utolsó versenyautós szereplésünk. Mivel itt a nyakunkon a szezon, szeretnénk kicsit visszarázódni. Ez az egyik apropója, hogy a hétvégén ott leszünk Kiskunlacházán, a másik pedig, hogy a rendezvény névadó szponzora Gulf lett. Úgy gondolom jó döntést hoztunk ezzel kapcsolatban, hiszen a hétvégén maximális 130-as létszámmal rajtol a sorozat” – folytatta Strider Zoltán.

Nem lesz ismeretlen a csapat számára a Kiskunlacházai reptér, hiszen korábban több Frt versenyen részt vettek itt.

„Le a kalappal az összes hasonló reptéri sorozottal, amiken én nagyon szeretek menni, de ez pont attól több, hogy több helyszínen zajlik az ország minden részen. Szeretnénk egy kicsit újra autóba ülni Orfű előtt, bár a két verseny teljesen eltérő, de szükség van rá, hogy az érzés kicsit visszajöjjön, továbbá le kell ellenőrizni mindent az autón, mielőtt nekivágunk a Rally2-es versenynek” – zárta a beszélgetést Strider Zoltán.

A hétvégi R-Cup verseny licences kategóriájában több kihívót kap Zoli, így ez a verseny nem csak egy hétvégi kimozdulás lesz.

A csapat partnerei: Betonútépítő, SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. FLOW FUEL, Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt.

 

Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights