Vaskó Levente: „Itthon a helytállás, külföldön a tanulás a cél”

In sport
Motocross Bajnokság

Vasárnap veszi kezdetét az idei Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság, és a piliscsévi szezonnyitóról természetesen nem hiányozhat a Korda Racing versenyzője, Vaskó Levente sem. Ahogy az MX Open kategóriában induló motoros elárulta, 2022 leginkább a tanulásról fog szólni, a magyar bajnoki futamokon szeretne minél előrébb végezni a népes mezőnyben.

 

A hazai endurocross bajnoki szezon után március 13-án, vasárnap kezdetét veszi a 2022-es Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság is. A mezőnyben természetesen ott lesz a Korda Racing versenyzője, Vaskó Levente is, aki idén ismét az MX Open kategóriában áll majd rajthoz az öt versenyből álló bajnoki sorozatban. A fiatalember nemcsak a magyar, hanem külföldi versenyeken is rajthoz áll, utóbbiakon kifejezetten a tanulás lesz a célja.

Motocross Bajnokság               

„Egy kifejezetten jó téli felkészülésen vagyok túl ifjabb Borka János irányításával, akinek köszönhetően rengeteget javult a korábbiakhoz képest a motorozásom és a stabilitásom. Ebben az esztendőben ismételten az MX Open kategóriában állok rajthoz, és 2022-ben nemcsak a hazai bajnokságban, hanem lehetőségem szerint minél több külföldi versenyen is szeretnék rajthoz állni. Itthon a helytállás, külföldön pedig a tanulás a célom. Nem leszek könnyű helyzetben, hiszen a most induló magyar bajnokságban rengetegen leszünk a kategóriámban, ráadásul a legjobb magyar motorosok mellett szépszámú külföldi versenyző is jelezte részvételét a piliscsévi idénynyitón. Csapatomnak, a Korda Racingnek köszönhetően a lehető legjobb körülmények között versenyezhetek, innentől kezdve minden rajtam múlik, miként tudom ezt jó eredményekkel meghálálni” – fogalmazott Levente.

 

A Korda Racing csapattulajdonosa úgy véli, a jó téli felkészülésnek és versenyzője elhivatottságának köszönhetően Levente akár az idei év meglepetésembere is lehet.

Motocross Bajnokság

„Nagyon komolyan vette a 2022-es szezonra való felkészülését Levente, és a vele foglalkozó szakember segítségével sokat javult a motorozása. Folyamatosan fejlődik, és ennek eredményhez kell vezetnie. Idén semmilyen teher nincs a vállán, szerezzen tapasztalatokat itthon és külföldön, de valami azt súgja nekem, hogy ebben az évben összejön egy nagy eredmény a számára” – jelentette ki Korda Erik csapattulajdonos.

 

http://facebook.com/kordaracingHU
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-Híd Zrt., Concordia-Therm Kft.

You may also read!

Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
elektromos autó javítás

Ahol újjászületnek az elektromos autók

A Duna Autó Zrt. megnyitotta az ország első és egyetlen Renault-Dacia Battery Repair Workshop (BRW) műhelyét, amely egyedülálló lehetőséget

Read More...
Verified by MonsterInsights