Idén is Horváth Ase nyert Orfűn

In sport
Orfű Rally

2021 után 2022-ben is a Horváth Rallye Ase versenyzője nyerte az Orfű Rally3-at. A csapat egyik szeme sír a kiesők miatt, a másik szeme pedig boldog, hogy ilyen jó csapattal állnak ki versenyezni.

Orfű Rally

„A csapat Hondájával induló Kis Pisti teljesítette az Orfű Rally-t, minden szabályt betartott, pont az tette, amit egy előfutónak meg kell tenni. Néztük az idő eredményeit, ami a Rally3-ban abszolút harmadik helyére lett volna elég. Azt gondolom szép visszatérés lett ez így Pistitől és az elmondása alapján tökéletesen elégedett volt mindennel” – kezdte az Orfű Rally értékelését Németh 16V Péter. „Hasonlóan Pistihez Novák Tamásék is minden reményünket túlszárnyalták. Kihoztak mindent, amit ebből az autóból lehet. A Historic Bajnokságban abszolút negyedik helyezés mellett megnyerték az E1-es kategóriájukat és az E korcsoportjukban másodikok lettek. Nagyot küzdöttek a legnagyobb ellenfelükkel a Mang – Béres párossal és végül a dobogó tetejére állhattak fel.”

Rally3-ban volt két kiesőjük, de Zákányi Janika feledtette velük a rossz élményeket, hiszen megnyerte a versenyt.

Orfű Rally

„A Rally3-ban a Suzukis versenyzőink is nagyokat harcoltak egymással a P11-es kategóriában, hol Buris, hol Orsós volt előrébb az eredmény listán. Ezekkel az autókkal ebben a kategóriában ez a valós eredmény, hiszen a GTI-kel nem lehet felvenni a versenyt. Az elején azt kértem tőlük érjenek célba és ők ezt meg is tették. Sajnos nem volt ilyen szerencséje a két kieső párosunknak. Kovács Rolandéknak megállt a vadonatúj motorja az első gyorsaságin, amit nagyon sajnálunk.

Orfű Rally

A Baracsi Zsoltot pedig én kértem, hogy álljon ki, hiszen a frissen összerakott BMW-ben beesett a fékpedál, a főfék munkahenger ment tönkre. Nem szerettem volna kockáztatni semmit, nem akartuk, hogy nagyobb baj legyen. Zákányi Janika előtt emelem a kalapom, már nagyon régóta vártunk erre a sikerre. Mondhatjuk a fiúk rajt-cél győzelmet arattak, csak az utolsó szakaszon engedtek ki picit, de akkor már nagy volt az előnyük. A sokkal erősebb ellenfelek között hozta a maximumot és ezzel megszerezte élete első abszolút győzelmét. Tavaly is a mi csapatunk nyerte az orfűi Rally3-at és az a dolog pikantériája, hogy ez ugyanaz a motor volt abban a kocsiban is. Boldog vagyok, hogy ilyen összetartó csapatunk van, hogy mindenki segített mindenkinek” – zárta a beszélgetést Németh 16V Péter.

A folytatásban irány a Boldogkő Rally, ahol a Rally1-es versenyzők is elkezdik a szezont.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelite Mirsa Zrt., Kovács Gépszer Kft., S.D. Mini Car Kft., Efficiency Kft., From-to Hungary Kft., Wolf Distribution Kft., Nardon Kft., Nrg-Agent Kft., Flow Motion Pro Kft., Nestro Hungária Kft., Hevesi Elektro Kft., Hufbau Braun Kft., Stihl R-Agrikol Kft., Komprádor Kft., Markomp Kereskedelmi és lakberendezési Kft., Pannon Led Kft., Euro-Duplex Kft., Gamma-Modul Kft., K-Flórián Tűzvédelmi Kft., Invu napszemüveg, Véd-Óv Kft., Heavy Tools, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Prior Cash Pénztárgép Kft., Garancia-Sped Kft., Rother.hu Kft., Vikom Trans Kft., Túze Kft., Combit Zrt., Nagy Travel Kft., Alpha Steam-Co. Kft., Wolf, Hiröstech Kft., Hirös Consulting Kft., Kis László E.V., Hídvégi László Péter E.V., Molnár Zoltán E.V., Hudráné Horváth Adrienn E.V.

 

Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights