Igazi tavaszváró a Mini Cooper S Cabrio Resolute Edition

In hír
Mini Cooper S Cabrio Resolute Edition

A vászontetős négyüléses új különkiadása extravagáns karosszéria-kiegészítőkkel és merőben új felszereltségi tételekkel fokozza tovább a kabriózás élményét.

A különkiadás első példányai 2022 márciusában érkeztek meg a kereskedésekbe. Karosszériafényezésének egyedi vonásai, könnyűfém keréktárcsái, utasterének dizájnmegoldásai és felszereltségi tételei teszik különlegessé a Resolute Edition kiadást. A benne dohogó 2.0 literes, négy hengeres benzines erőforrás 178 lóerőt tud és 7,2 másodperc alatt ugrik vele százra a Mini.

Mini Cooper S Cabrio Resolute Edition

A Rebel Green fényezés igen sportos, miközben a megannyi tradicionális stíluselem a jól megszokott króm árnyalat helyett exkluzív Resolute Bronze színben pompázik. Ide tartoznak a kör alakú első fényszórók keretei, a hűtőrács-keret, a hátsó lámpák keretei, az első kerékjárati ívek mögött elhelyezett oldalsó irányjelző-panelek, az ajtók és a csomagtérajtó kilincsei, valamint az első lökhárító légbeömlőinek keretei és a tanksapka. Mindezzel a hűtőrács-keret belső éle és keresztmerevítője, a márkaemblémák, a típusjelölések és a kipufogóvégek alkotnak kontrasztot, amelyeket Piano Black árnyalatban álmodtak meg a készítők. A fekete szín a különkiadás külső visszapillantó-házain és elektromosan működtethető vászontetején is visszaköszön. Utóbbi vezetés közben is, 30 km/órás sebességig nyitható, illetve zárható.

 

A MINI Cooper S Cabrio Resolute Edition különkiadás egyetlen klasszikus króm eleme az övvonal magasságában alkalmazott dekorcsík, amely az egész utasteret körülöleli.

A különkiadás sportos kiállását a 18” méretű, Pulse Spoke Black könnyűfém keréktárcsa-garnitúra fokozza, amelynek alternatívájaként – az opcionális extrafelszereltség részeként – a modell alá a 17” méretű Tentacle Spoke Black könnyűfém felnik is megrendelhetők.

Mini Cooper S Cabrio Resolute Edition

A különkiadáshoz az opcionális extrafelszereltség részeként a MINI Yours Leather Lounge felszereltségi csomag Carbon Black árnyalatú utastérbőrözése is megrendelhető. Említésre méltó még a Nappa bőrrel bevont sportkormány.

Mini Cooper S Cabrio Resolute Edition

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights