Már Magyarországon is elérhető a KiaCharge publikus töltési szolgáltatás – Európa-szerte több mint 340.000 töltőponttal

In elektromos autók
KiaCharge

A KiaCharge már Magyarországon is elérhető, mellyel egyszerűbbé válik az elektromos és plug-in hybrid Kiák publikus töltése.
A Kia elindította a KiaCharge pán-európai integrált nyilvános töltési szolgáltatását. Ezzel a márka BEV-jeinek (akkumulátoros elektromos járműveinek) és PHEV-jeinek (plug-in hibrid elektromos járműveinek) tulajdonosai hozzáférhetnek Európa legnagyobb töltőhálózatához, mellyel egyetlen kártyán és egy alkalmazáson keresztül élvezhetik az egyszerűsített fizetési megoldást.

A szolgáltatás minden ügyfél számára vonzó tarifákat kínál, amelyek az egyéni töltési preferenciákhoz igazodnak.
A Digital Charging Solutions-szal (DCS) együttműködve a KiaCharge mintegy 340 000 töltési ponthoz biztosít hozzáférést a Kia tulajdonosok számára Európa-szerte, beleértve az AC és DC csatlakozókat.
A KiaCharge regisztrációjával a felhasználók egyetlen platformon keresztül hozzáférhetnek az összes főbb szolgáltató töltési pontjaihoz, ami egyszerűbbé és könnyebben használhatóvá teszi a töltést. Az eRoamingnek köszönhetően az ügyfelek Európa-szerte tölthetik fel járműveiket anélkül, hogy további szerződéseket kellene kötniük más szolgáltatókkal, mivel a fizetés egyetlen havi számlával, helyi pénznemben történik.

KiaCharge
A KiaCharge nem csak fejlett mobiltelefonos applikációt kínál, mellyel ellenőrizhető a töltőpont foglaltsága, teljesítménye, az elérhető csatlakozók száma és az árazás, hanem egy elegáns bankkártya méretű RFID kártyával is képes elindítani a töltéseket az erre alkalmas töltőoszlopokon, ezzel is megkönnyítve a használatot.
Magyarországon két töltési tarifacsomag érhető el, melyeket két opcionális Ionity Ultratöltő tarifacsomaggal lehet kiegészíteni!
A Kia Charge Easy azoknak ideális, akik rendszerint rövid távokat autóznak, és általában otthon töltik az autót. Ez mindig, mindenhol nagy szabadságot jelent, havi előfizetési díj sincs.

A töltési díjakat a töltőpontot üzemeltető szolgáltató határozza meg. Ingázóknak és plug-in hibrid-tulajdonosoknak egyaránt kiváló.
A Kia Charge Advanced teljes áttekinthetőséget garantál a számlaegyenleget illetően. Bárhol tölt az országon belül, az árat mindig a csatlakozó típusa (AC / DC) határozza meg. Azoknak remek választás, akik sokat autóznak hosszú távokon és gyakorta használnak nyilvános töltőpontokat.
Mindkét tarifacsomag esetében 100% zöldenergiával tölthetnek a Kia tulajdonosok!
Mindkét alapcsomaghoz opcionális kiegészítő Ionity tarifacsomagot lehet kapcsolni. Ionity Access és Ionity Power csomagokkal akár 105 Ft/ kWh áron tölthetnek ügyfeleink.
A 2022-es év autója, Kia EV6-os tulajdonosoknak a Kia 12 hónapra díjmentesen biztosítja az Ionity Power kiegészítő csomagot, amennyiben KiaCharge Easy vagy Advanced csomagra regisztrálnak!
Bővebb információ a www.kiacharge.com oldalon található.

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights