Skoda Vision GT: a 65 éves Skoda 1100 OHC újragondolása

In hír
Skoda Vision GT

A Skoda – sajnos csak digitálisan – létrehozta az 1957-es 1100 OHC mai változatát. Az elektromos hajtású versenyautó vonalai a 65 éves őst idézik, de természetesen minden nagyon modern és dinamikus. A digitális modellt a „Dizájn és átalakítás” kiállításon mutatják be, aminek Brüsszel a házigazdája, és amely része a Cseh Köztársaság EU elnökségének.

A Vision GT külseje letisztult vonalakból és éles törésekből áll. Észveszejtően jól néz ki a virtuális versenygép. A dizájn a mai Formula E versenyautókra hajaz, ami egyértelműen kiderül a látványos két részes hátsó szárnyból. Az aktív aerodinamikai elemek egyben az optimális teljesítményt és tapadást is szolgálják.

Nem tudni, lesz-e ebből valaha is kézzel fogható és működő autó – nem valószínű – de ha lenne, az sokat dobna a márka sportos és jövőbe mutató imidzsén.

Skoda Vision GT

You may also read!

Subaru Solterra

Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10.

Read More...
BMW i7

Gyönyörű fotók a BMW i7-ről műkedvelőknek

A vadonatúj BMW i7-es magyarországi piaci bevezetése alkalmából egy különleges fotósorozat készült az Operában az elektromos luxuslimuzinról, mely a

Read More...
üzemanyagár csökkenés

Péntektől újra üzemanyagár csökkenés következik

A mai árcsökkenést december hónapban is üzemanyagár csökkenés követi, a benzin beszerzési ára bruttó 10 forinttal lesz kevesebb péntektől,

Read More...