Folytatódik a Toyota és az Euroleasing több évtizedes együttműködése

Toyota és Euroleasing

Megújította több mint 20 éve tartó együttműködését az Euroleasing és a Toyota hazai lízingvállalata, azzal a szándékkal, hogy a következő években is hasonlóan szoros maradjon a partnerség a felek között.

 

Az Euroleasing már két évtizede nyújt komplex operációs szolgáltatást a világ piacvezető személygépjármű-gyártója, a Toyota Magyarországon működő lízingvállalatának, a Toyota Pénzügyi Zrt-nek. A két cég a fennálló együttműködés keretében közös értékké emelte a folyamatos fejlődés filozófiáját, amely a Toyota KAIZEN módszertanban ölt testet. A folyamatos fejlődés mind a Toyota, mind az Euroleasing termékeit és szolgáltatásait jellemzi, pozitív hatást gyakorolva a cégek ügyfeleire, partnereire és munkatársaira egyaránt.

 

 

„A világ vezető környezetbarát autógyártója, az elektromos forradalmat negyed évszázada a világ első öntöltő hibrid elektromos autójának bemutatásával elindító, és a részben vagy teljesen elektromos autók fejlesztésében azóta is élen járó Toyota stratégiáját a hosszú távra tervezés jellemzi. Partnert is hosszú távra kerestünk itt Magyarországon és elmondhatjuk, hogy jól választottunk. A több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező Euroleasing stabil és megbízható partnerünk, amelyre bátran támaszkodunk a Toyota ügyfelek kiszolgálása során. Együttműködésünk garancia pénzügyi szolgáltatásunk kiváló minőségére, amit partnerünkkel közösen fejlesztünk tovább, építve az Euroleasing fejlesztéseire, innovációjára” – nyilatkozta Kühne Zsolt, a Toyota Pénzügyi Zrt. ügyvezető igazgatója.

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy továbbra is együtt dolgozhatunk a Toyota magyarországi leányvállalatával, és hogy az autóipar vezető gyártójának nyújthatunk komplex operációs szolgáltatáscsomagot” – mondta Vály Judit, az Euroleasing vezérigazgatója. Hozzátette: „A lízingpiac vezető szereplőjeként természetes, hogy intenzíven együtt dolgozunk a járműszektorral, ezért igyekszünk erre irányuló kapcsolatainkat folyamatosan fejleszteni.”

 

Az Euroleasing, amely több mint 100 ezer ügyfélszerződés kezelését biztosítja, az újonnan kihelyezett összesített lízingállomány alapján 20 százalékot jelentősen meghaladó piaci részesedéssel rendelkezik, ezáltal vezető pozíciót tölt be a hazai lízingpiacon.

Verified by MonsterInsights