Öt csillagos törésteszt a pofás Subaru Solterra-nak – videóval

Subaru Solterra

A Subaru Solterra európai változata öt csillagos minősítést ér el az Euro NCAP biztonsági tesztjén. Ez a Subaru 10. öt csillagos értékelése, a legutóbbit 2021-ben az Outback szerezte.

Subaru Solterra

Az Euro NCAP méri a felnőtt, gyermek és gyalogos védelmet, illetve a biztonsági segédeket (vezetés támogató rendszereket), a Solterra mindegyik területen jó eredményeket ért el.

Subaru Solterra

A Solterránál az e-Subaru Global platformot alkalmazzák, amit kifejezetten elektromos autókhoz fejlesztettek a Toyotával közösen. Ütközés esetén a több teherbírású szerkezet hatékonyan nyeli el az ütközési energiát és védi a jármű utasait. Értékes pontokat ért még az AEB autótól autóig balesetmegelőző rendszer is és a többi vezetési segéd.

 

A Solterra akksija 75 kWh-ás, amivel 360 km körüli valós hatótávra képes. A 218 lóerős teljesítménnyel 6,9 másodperc alatt gyorsul százas tempóra. 

A „mindenkinek boldogságot nyújtó” célját követve a Subaru továbbra is növeli a biztonságot elsődleges, vezetési, passzív, megelőző és újonnan hozzáadott, összekapcsolt biztonsági technológiáival a „minden körüli biztonság” elve alapján, amely az élvezet és a nyugalom alapja. minden vezető és utas szem előtt tartásával. Ezekkel az erőfeszítésekkel arra törekednek, hogy 2030-ban nulla halálos közúti baleset legyen.

Subaru Solterra

Verified by MonsterInsights