A murva jó játék

In sport
Mikulás Rallye

A Mikulás Rallye-val búcsúzott a 2022-es szezontól a Gulf Racing Hungary csapata. A versenyen a Szilágyi Patrik – Kiskuti Adrián duó indult a BMW M3 E36-tal és megnyerte a kategóriáját.

„Nagyon élveztük a Mikulás Rallye-t, bár az elején túl óvatos voltam és ennek ellenére is eltörött a motortartó bakunk. Volt olyan pillanat, amikor a szerelőnk azt mondta álljunk ki, de szerencsére jól improvizáltunk és be tudtuk fejezni a versenyt. Utólag is elnézést kérünk a nézőktől, hogy nem úgy mentünk, ahogy ők azt várták, de be szerettük volna befejezni a versenyt. A végére meg is jött a lendületünk, sokat csúszkáltunk és még javultak is az idők. Bár az ugratókat el kellett spórolni, de mi így is nagyon élveztük az egész hétvégét. Be kell vallanom a murva nagyon jó játék, bár a mi BMW-nk nem teljesen ide való” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Patrik.

Mikulás Rallye

Rafiék kiesése után sem dőlhettek hátra a fiúk, hiszen Kollárék is nagyon gyorsak voltak, velük kellett megküzdeni a győzelemért.

„Sajnálom Rafit, bár ellenük esélyünk sem lett volna, Kollárral viszont küzdenünk kellett, kiélezett csata volt köztünk, ám az utolsó szakaszon műszaki probléma miatt eléjük kerültünk, bár ezen a gyorson mi is defekttel értünk a célba. Biztos nagyon élvezetes harc lett volna, hiszen másodpercekre mentünk egymástól. Nehéz verseny volt, sokan kiestek, így azok, akik beértek már nyertek valamit. Ha a jövő év úgy alakul, mindenképpen szeretnénk újra részt venni a versenyen” – tette hozzá Patrik.

Mikulás Rallye

A csapat számára az év véget ért, már sem Zoliék, sem pedig Patrikék nem terveznek idei futamokat. A Peugeot szétszedésre került, Patrikék viszont készülnek az év eleji romániai havas Kovászna Rally-ra.

Mikulás Rallye

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. Metalvision  Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., B!OMBA, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft.

Mikulás Rallye

 

Forrás: Sári Péter
http://www.rallyheart.hu

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights