Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture; a luxus netovábbja

In Téma

Bemutatták a Mercedes-Maybach ’uber-luxe limuzin’ limitált kiadású divatorientált autókülönlegeséget. Összesen 150 példány készül majd belőle, az értékesítése 2023 elején kezdődik, az árat nem teszik egyelőre közzé.

A Haute Voiture-t a speciális, kéttónusú fényezésről lehet felismerni, amely a tengerkék metálfényt ötvözi az autó alsó részén található rozéarannyal.

Az elképesztő őrület a Maybach belsejében is folytatódik. A sötétkék tónus az ajtók felső részén, a műszerfalon és a kormányon jelenik meg. A belső tér különböző részletei és díszítőcsíkjai rozéarany színűek. A bőrborítás mindenhol kristályfehér csak a kevésbé látható részletek kaptak opálfehér színt.

A pazar utastérben az úgynevezett bouclé szövettel bélelt felületek vonzzák a szemet. A “divat-ihlette” szövet több árnyalataiból választhat a vásárló. A szövet mintázata megjelenik az ajtólapokon, az üléshuzatokon és a párnákon. Különösen szép a gazdagság egy másik kiemelése, a padlót borító szőnyeg.

A középkonzolon található egy emléktábla, amelyen a gyártási szám látható. Az autóban utazó illusztris tulajdonosok koccinthatnak a stílusos rózsa-arany színű pezsgős poharakkal, amelyeket kifejezetten ezekhez az autókhoz készítenek.

A különleges exkluzivitás az MBUX infotainment rendszernél nem áll meg. A csillogó tetőkárpit és a különféle rózsa-arany berakások emelik a belső hangulatát. A profilválasztó menüben magnóliavirág illat és tizenkét féle szín választható a hangulatnak megfelelően.

Hogy a birtoklás élménye rendkívüli maradjon a vásárlók különleges autótakaró ponyvát kapnak Maybach és Haute Voiture logóval, valamint egy az S-Class Haute Voiture-hoz illő, kézzel készített dobozt az autó sorszámának megfelelően számozva, amely artalmaz egy méretarányos modellt és egy kulcstartót.

2023 elején egy táskakollekció is rendelhető a Maybach szalonokban és az interneten, hogy stílusos legyen az utazás.  

Forrás: https://de.motor1.com/photo/7001253/mercedes-maybach-s-class-haute-voiture/

You may also read!

hotrod

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Exkluzív dupla premier Budapesten, a Hotrod Hangar csapatával Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból

Read More...
Morris Nomad

Morris Nomad

A Morris Nomad egy olyan autó, amelyet a Leyland Australia gyártott az ausztrál piacra 1969 és 1972 között. Ez

Read More...
elektromos Toyota pickup

Beszállhat az elektromos pickupok versenyébe a Toyota

Belső források szerint elképzelhető, hogy nagyméretű elektromos platós haszonjármű fejlesztését tervezi a Toyota. A jelek egyelőre csak áttételesek, de

Read More...
Verified by MonsterInsights