Győr Rally Metabond szemmel

In sport
Győr Rally Metabond

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről

Szerző: Metabond

 

  1. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került megrendezésre a WHB Győr Rally, ahol a hazai rallysport legjobbjai vonultak fel.

 

A Metabond Magyarország Kft. kenőanyag-adalékok gyártása és forgalmazása terén hazánkban és a környékbeli országokban is meghatározó piaci pozíciót tölt be.

Első, saját fejlesztésű fémfelület-nemesítő termékünk a Metabond ECO 2012-ben jelent meg a piacon, ami azóta is bizonyítja kiemelkedő előnyeit. A Metabond fémfelület- nemesítők és üzemanyag-adalékok jelentősen csökkentik az energiafelhasználást, karbantartást, minimális környezeti terheléssel járnak és a berendezések élettartamának növelésével a fogyasztói társadalom által diktált pazarlást is mérséklik.

Cégünk 25 éve aktívan jelen van a rallysportban. Korábban hazai és külföldi rally bajnokságok névadó főtámogatójaként, később inkább versenyzőket támogató márkaként ismerték meg nevünket a rallysport iránt érdeklődők.

Nagy öröm volt számunkra, mikor megtudtuk a hírt, hogy idén, bő három évtized után, újra Győrben rendezik meg az Országos Rally Bajnokság egyik futamát.  A hazai pálya és a rally iránti szeretetünk egyértelművé tette, hogy szeretnénk újra teljes mellszélességgel támogatni ezt a fantasztikus sportágat, és sok év után újra első osztályú verseny támogatójaként a Győr Rallyt.

Győri Rally Metabond

A rendezvényt megelőző 2-3 hónap komoly egyeztetést igényelt, hiszen egy világszínvonalú esemény lebonyolítása volt a cél, mind a szervezők mind a Metabond Kft. oldaláról is. Cégünk a Győr Rally idejére egy Nemzetközi Importőr Találkozót is szervezett, ahol a Metabond brandért sokat tett hazai és külföldi partnerek vehettek részt. Két napos rendezvényünkön nyolc ország meghívottjai élvezhették a Metabond vendégszeretetét VIP körülmények között. A hétvége legizgalmasabb programja természetesen a belvárosi gyorsasági szakasz volt, amit vendégeink egy különleges helyszínről – kizárólag számukra épített lelátóról – tekinthettek meg, így mondhatni testközelből élhették át a futam legizgalmasabb pillanatait.

Győr Rally Metabond

A Metabond Kft. több helyszínen is jelen volt a Győr Rally ideje alatt. Az ETO Park profi infrastruktúrájával, parkolási lehetőségével és adottságaival világszínvonalú helyszínt biztosított a Szervizparknak, ahol a versenyző csapatok mellett a Metabond is megjelent promóciós területével.

Győr Rally Metabond

 A vasárnapi, belvárosi gyorsasági szakasz ideje alatt pedig az Egyetem térnél találkozhattak jelentős Metabond kitelepüléssel a rallyra kilátogatók. A Metabond Nézői Pont rendkívül népszerűnek bizonyult, amit az oda látogató rally rajongók száma bizonyít a legjobban. Igazán büszkeség és jóérzés töltött el Bennünket, hogy a nyári meleg időjárás ellenére is megtöltötték a látogatók a Metabond molinókkal körbekerített területet.

Győr Rally Metabond

Az ORB futamok mellett a vasárnapi nap fantasztikus hangulatához jelentősen hozzájárult a Showtime versenyszám, ahol az induló autók vakmerő mutatványaikkal és a rallyban elmaradhatatlan füsttel igazi adrenalin bombát robbantottak a közönségre.

Győr Rally Metabond

Fantasztikus hangulat uralkodott a városon, szervezőként öröm volt látni vendégeink és a kilátogató nézők csillogó tekintetét.

Ugyan a Metabond színeiben induló Klausz Kristóf – Papp Tamás páros a vasárnapi Rábaringen egy apró hiba miatt feladni kényszerült a versenyt, nagyon szurkoltunk és büszkék vagyunk a fiúk teljesítményére!

Győr Rally Metabond

A Győr Rallyt Csomós Miklós és Bán Viktor nyerte, de avattunk vasárnap magyar bajnokot is Vincze Ferenc és Percze Nándor személyében.

A Győr Rally megszervezésére irányuló támogatásunkat nem csak az idei évre terveztük, szeretnénk a jövőben egyre nagyobb mértékben hozzájárulni a rendezvény sikeres lebonyolításához. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy Győr városában egy ilyen színvonalas sport rendezvénynek lehettünk főtámogatói!

Győr Rally Metabond

Bízunk benne, hogy a hazai és a nemzetközi piac meghatározó kenőanyag-adalék gyártója- és forgalmazójaként a Metabond Kft. jövőre is jelen lesz a Győr Rally-n!

Köztudottan – a rally világában – a mindenki által ismert márka motorja dobogtatja a város szívét, mi pedig szeretnénk ennek a motornak a megfelelő kenést biztosítani!

Fotók: MGR Images & Hajóka Sportfotó.

www.metabond.hu

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights