Győr Rally Metabond szemmel

Győr Rally Metabond

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről

Szerző: Metabond

 

  1. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került megrendezésre a WHB Győr Rally, ahol a hazai rallysport legjobbjai vonultak fel.

 

A Metabond Magyarország Kft. kenőanyag-adalékok gyártása és forgalmazása terén hazánkban és a környékbeli országokban is meghatározó piaci pozíciót tölt be.

Első, saját fejlesztésű fémfelület-nemesítő termékünk a Metabond ECO 2012-ben jelent meg a piacon, ami azóta is bizonyítja kiemelkedő előnyeit. A Metabond fémfelület- nemesítők és üzemanyag-adalékok jelentősen csökkentik az energiafelhasználást, karbantartást, minimális környezeti terheléssel járnak és a berendezések élettartamának növelésével a fogyasztói társadalom által diktált pazarlást is mérséklik.

Cégünk 25 éve aktívan jelen van a rallysportban. Korábban hazai és külföldi rally bajnokságok névadó főtámogatójaként, később inkább versenyzőket támogató márkaként ismerték meg nevünket a rallysport iránt érdeklődők.

Nagy öröm volt számunkra, mikor megtudtuk a hírt, hogy idén, bő három évtized után, újra Győrben rendezik meg az Országos Rally Bajnokság egyik futamát.  A hazai pálya és a rally iránti szeretetünk egyértelművé tette, hogy szeretnénk újra teljes mellszélességgel támogatni ezt a fantasztikus sportágat, és sok év után újra első osztályú verseny támogatójaként a Győr Rallyt.

Győri Rally Metabond

A rendezvényt megelőző 2-3 hónap komoly egyeztetést igényelt, hiszen egy világszínvonalú esemény lebonyolítása volt a cél, mind a szervezők mind a Metabond Kft. oldaláról is. Cégünk a Győr Rally idejére egy Nemzetközi Importőr Találkozót is szervezett, ahol a Metabond brandért sokat tett hazai és külföldi partnerek vehettek részt. Két napos rendezvényünkön nyolc ország meghívottjai élvezhették a Metabond vendégszeretetét VIP körülmények között. A hétvége legizgalmasabb programja természetesen a belvárosi gyorsasági szakasz volt, amit vendégeink egy különleges helyszínről – kizárólag számukra épített lelátóról – tekinthettek meg, így mondhatni testközelből élhették át a futam legizgalmasabb pillanatait.

Győr Rally Metabond

A Metabond Kft. több helyszínen is jelen volt a Győr Rally ideje alatt. Az ETO Park profi infrastruktúrájával, parkolási lehetőségével és adottságaival világszínvonalú helyszínt biztosított a Szervizparknak, ahol a versenyző csapatok mellett a Metabond is megjelent promóciós területével.

Győr Rally Metabond

 A vasárnapi, belvárosi gyorsasági szakasz ideje alatt pedig az Egyetem térnél találkozhattak jelentős Metabond kitelepüléssel a rallyra kilátogatók. A Metabond Nézői Pont rendkívül népszerűnek bizonyult, amit az oda látogató rally rajongók száma bizonyít a legjobban. Igazán büszkeség és jóérzés töltött el Bennünket, hogy a nyári meleg időjárás ellenére is megtöltötték a látogatók a Metabond molinókkal körbekerített területet.

Győr Rally Metabond

Az ORB futamok mellett a vasárnapi nap fantasztikus hangulatához jelentősen hozzájárult a Showtime versenyszám, ahol az induló autók vakmerő mutatványaikkal és a rallyban elmaradhatatlan füsttel igazi adrenalin bombát robbantottak a közönségre.

Győr Rally Metabond

Fantasztikus hangulat uralkodott a városon, szervezőként öröm volt látni vendégeink és a kilátogató nézők csillogó tekintetét.

Ugyan a Metabond színeiben induló Klausz Kristóf – Papp Tamás páros a vasárnapi Rábaringen egy apró hiba miatt feladni kényszerült a versenyt, nagyon szurkoltunk és büszkék vagyunk a fiúk teljesítményére!

Győr Rally Metabond

A Győr Rallyt Csomós Miklós és Bán Viktor nyerte, de avattunk vasárnap magyar bajnokot is Vincze Ferenc és Percze Nándor személyében.

A Győr Rally megszervezésére irányuló támogatásunkat nem csak az idei évre terveztük, szeretnénk a jövőben egyre nagyobb mértékben hozzájárulni a rendezvény sikeres lebonyolításához. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy Győr városában egy ilyen színvonalas sport rendezvénynek lehettünk főtámogatói!

Győr Rally Metabond

Bízunk benne, hogy a hazai és a nemzetközi piac meghatározó kenőanyag-adalék gyártója- és forgalmazójaként a Metabond Kft. jövőre is jelen lesz a Győr Rally-n!

Köztudottan – a rally világában – a mindenki által ismert márka motorja dobogtatja a város szívét, mi pedig szeretnénk ennek a motornak a megfelelő kenést biztosítani!

Fotók: MGR Images & Hajóka Sportfotó.

www.metabond.hu

Verified by MonsterInsights