11. LX Tavaszi Fesztivál – USA

In USA, wtibcars


   A szeretet lesz ezen a hétvégén kiállítva a kalifornai Irvine és Anaheim városokban. Az erő szeretete. A stílus és a hagyományok szeretete. A szabadság szeretete.

Immáron 11. éve gyűlnek össze a modern kori Dodge Charger, Challenger, Magnum és Chrysler 300 rajongók az LX-ek Tavaszi Fesztiválján. Most oda viszünk el titeket.

(A 11. LX Tavaszi Fesztiválra a regisztráció 10 $ autónként, a befolyt összeg karitatív célokat szolgál – a szerkesztő.) 

Több, mint 1200 autót regisztráltak a SoCal LX klubban a 11. Tavaszi Fesztiválra, ez jelentős növekedés a 2005-ös 100 járgányhoz képest. Apró érdekesség, hogy 25 a regisztrált autókból minden egyes Tavaszi Fesztiválon ott volt.

Sokan utaznak pár mérföldet, hogy barátaikkal és hasonló beállítottságú autórajongókkal találkozzanak, de van egy nagy csoport, aki több száz mérföldet tett meg ezért sőt, néhányan több, mint 1000 mérföldnyiről jöttek a fesztiválra. Hat autó a texasi Houstonban lévő Space City LX klubból már meg is érkezett az Irvine-i hotelbe. Dallas, Phoenix és Kalifornia Bay Area is jelentős számban képviselteti magát.
   Maga a Tavaszi Fesztivál március 12-én szombatra esik, ám ez nem csupán egynapos esemény. A DoubleTree Hotel parkolója Irvine-ben LX központ lesz a következő jó néhány napig. Itt köttetnek és újulnak meg barátságok, lökhárítók és keréktárcsák lesznek többször is kifényezve, történetek megosztva és újra elmesélve.

Egy dolog biztos: az LX-tulajok imádják személyessé alakítani verdájukat – ettől lesz a fesztivál a kreativitás hatalmas bemutatóterme. A rendezvény szervezője, John Fortuno (az LX közösségben FatChance néven is ismerve) az évek során három Chrysler 300 szedánt alakított át és a Tavaszi Fesztiválon esedékes az új fejlesztések bemutatása. Az idén vajon mit fog villantani?

  
Az autók és a személyre szabásuk iránt érzett szenvedélyük miatt a fesztivál kötelező esemény sok ember számára az FCA US Terméktervezői Irodából, akárcsak a Chrysler és a Dodge márkák top vezetőségének. A fejesek, mint például Mark Trostle, a Dodge dizájnereinek feje számos autogramot kioszt – többnyire a motorháztetőt vagy a hűtőrácsot szignózva.

Ez egy csodás idő szuper kocsiknak és szuper embereknek. Örülünk, hogy az idén is elmehetünk, de tudjuk, hogy sajnos nem mindenki tud elmenni egy hétvégére Los Angelesbe. Így hát engedjétek meg, hogy a közösségi médián keresztül varázsoljuk elétek az eseményt! Kövessétek a Facebook oldalt hírekért, fotókért és élő közvetítésekért! Emellett élőben jelentkezünk majd a Periscope-on, valamint posztolni fogunk a Twitteren és az Instagramon is. A buli csütörtök éjjeltől szombat éjjelig tart. Csatlakozzatok! És esetleg kezdjetek el tervet készíteni arra, hogyan fogtok jövőre kijutni a 12. Tavaszi Fesztiválra.

forrás:  FCA Blog 2016.03.09.

You may also read!

Peugeot 408

Üveggömbbe zárt Peugeot 408 : Nem győzzük kapkodni a fejünket!

 Nemcsak forog, de forgás közben különböző szögekből mutatja meg az új Peugeot 408-at az az átlátszó üveggömb, amely ugyanolyan

Read More...
hivatásos sofőrök

Kiöregedőben vannak a hivatásos sofőrök, várják a fiatalokat

Mi lehet vonzó a kamionozásban a nagy fizetés mellett? Magyarországon sok szakma küzd a munkaerőhiány problémájával, nem kivétel ez alól

Read More...
okoszebra

Véget ért a nagy okoszebra-szavazás: több ezer szavazatot gyűjtött a győztes város

Hamarosan újabb magyar várost tesz biztonságosabbá a Generali a Biztonságért Alapítvány: a Generali alapítványa által indított és a Pearl

Read More...