Rolls-Royce Dawn Inspired by Fashion – A luxus tovább finomítása

In auto, hír

Ez a kiadás azt hiszem gyógyír a márciusban megjelent „Black Badge”-re, amiről itt emlékeztünk meg.

A Dawn Inspired by Fashion a Rolls-Royce és az elit divat világának közös terméke és 2017 tavaszán érkezik. Az autó a harsány színek és a Dawn klasszikus fehérének ötvözetével operál.

A Rolls és a csúcs divat világának közös filozófiája, hogy a legfinomabb anyagokat a legigényesebben építsék be a legkívánatosabb luxus termékbe – ami jelen esetben egy Rolls-Royce Dawn – kifejezve evvel a tulajdonos ízlését és életstílusát.

Illetve megjegyzik, hogy kuncsaftjaik a divat bemutatók és egyéb, a csúcs divat világával szorosan kapcsolódó rendezvények első soraiban ülnek, ezért fontos számukra, hogy az autójuk is igazodjon ehhez a miliőhöz.

p90240983_highres_the-house-of-rolls-r

Az autó belső részleteinek kialakításában számos, a divat világából származó olyan nagyágyú vett részt,  mint például Cherica Haye textil specialista vagy Michelle Lusby, aki a bőrök kifinomult szakértője.

p90240981_highres_the-house-of-rolls-r

A három vibráló szín, amikre a kollekció épül, a Mugello Vörös, Cobalto Kék és Mandarin harsány harmóniát teremt a külső fényezéssel, amelynek pontos megnevezése andalúz fehér.

p90240986_highres_the-house-of-rolls-r
Az ajtók zsebeit finom selyemmel vonták be.
A műszerfal Piano fehér selyem hatású alumínium részletekkel és gyönyörű részlet a Bespoke óra.

p90240989_highres_the-house-of-rolls-r

És hogy a vásárlók igényeihez teljes mértékben igazodni tudjanak, invitálják őket, hogy adják le személyes stílus igényüket novembertől ami által biztosítani tudják számukra dizájn csomagjukat az utolsó divat szerint.

p90240985_highres_the-house-of-rolls-r

Ezeket az autókat nézegetve az ember könnyen el tudja képzelni, ahogy Andalúziában andalog a naplemente mindent átható, halványuló fényjátékában. Közben halkan hallatszik Vivaldi valamely mesterművének utolsó taktusa – majd – hogy valami realitás közeli is történjen, felgyullad az üzemanyag-szintjelző, irány a benzinkút. De legalább nem elektromos töltőállomást kell keresni!!! Bár gyanítom, az sincs már évtizedekre…

p90240988_highres_the-house-of-rolls-r

You may also read!

Zemplén Rally

Váratlan fordulat a Zemplén Ralin – videóval

Beszélgetés Dominik GT-vel - aki 2022 felfedezettje lett - a Therwoolin VIII. Zemplén Rally után. Túl vagy életed első Rally2-es

Read More...
baleset megelőzés

Így akadályoznák meg, hogy valaki ittasan üljön a teherautó volánja mögé

A közúti balesetek többsége általában mindig valamilyen emberi tényezőre vezethető vissza. Az Európai Unióban a jövőben még nagyobb hangsúlyt

Read More...
Logisztikai Évkönyv

Bemutatásra került a legújabb Logisztikai Évkönyv

November 30-án a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) évkönyvbemutató rendezvényén debütált a Logisztikai Évkönyv 2023. A kiadvány a hagyományokhoz híven

Read More...