Rolls-Royce Dawn Inspired by Fashion – A luxus tovább finomítása

In auto, hír

Ez a kiadás azt hiszem gyógyír a márciusban megjelent „Black Badge”-re, amiről itt emlékeztünk meg.

A Dawn Inspired by Fashion a Rolls-Royce és az elit divat világának közös terméke és 2017 tavaszán érkezik. Az autó a harsány színek és a Dawn klasszikus fehérének ötvözetével operál.

A Rolls és a csúcs divat világának közös filozófiája, hogy a legfinomabb anyagokat a legigényesebben építsék be a legkívánatosabb luxus termékbe – ami jelen esetben egy Rolls-Royce Dawn – kifejezve evvel a tulajdonos ízlését és életstílusát.

Illetve megjegyzik, hogy kuncsaftjaik a divat bemutatók és egyéb, a csúcs divat világával szorosan kapcsolódó rendezvények első soraiban ülnek, ezért fontos számukra, hogy az autójuk is igazodjon ehhez a miliőhöz.

p90240983_highres_the-house-of-rolls-r

Az autó belső részleteinek kialakításában számos, a divat világából származó olyan nagyágyú vett részt,  mint például Cherica Haye textil specialista vagy Michelle Lusby, aki a bőrök kifinomult szakértője.

p90240981_highres_the-house-of-rolls-r

A három vibráló szín, amikre a kollekció épül, a Mugello Vörös, Cobalto Kék és Mandarin harsány harmóniát teremt a külső fényezéssel, amelynek pontos megnevezése andalúz fehér.

p90240986_highres_the-house-of-rolls-r
Az ajtók zsebeit finom selyemmel vonták be.
A műszerfal Piano fehér selyem hatású alumínium részletekkel és gyönyörű részlet a Bespoke óra.

p90240989_highres_the-house-of-rolls-r

És hogy a vásárlók igényeihez teljes mértékben igazodni tudjanak, invitálják őket, hogy adják le személyes stílus igényüket novembertől ami által biztosítani tudják számukra dizájn csomagjukat az utolsó divat szerint.

p90240985_highres_the-house-of-rolls-r

Ezeket az autókat nézegetve az ember könnyen el tudja képzelni, ahogy Andalúziában andalog a naplemente mindent átható, halványuló fényjátékában. Közben halkan hallatszik Vivaldi valamely mesterművének utolsó taktusa – majd – hogy valami realitás közeli is történjen, felgyullad az üzemanyag-szintjelző, irány a benzinkút. De legalább nem elektromos töltőállomást kell keresni!!! Bár gyanítom, az sincs már évtizedekre…

p90240988_highres_the-house-of-rolls-r

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...