Foglalható a franciák ütős sportkocsija – Alpine

In auto, bemutató

1955 sorszámozott Alpine ’Premier Edition’ foglalható mostantól.

2016.12.09-től az Alpine megnyitotta az előjegyzést a ’Premier Edition’-re, egy exkluzív limitált verziójára, a hamarosan gyártásba kerülő Alpine-nak. A foglalás az Alpine appjával lehetséges, ami letölthető a weboldalukról: www.alpinecars.com

Ebből a szériából 1955 darabot fognak gyártani utalva ezzel az évre, amikor Jean Rédélé megalapította a márkát.

 

„Az Alpine az elegáns dizájn, a fürge kezelhetőség és az emlékezetes világ klasszis autósport sikerek márkája.” mondta Michael van der Sande, az Alpine vezérigazgatója – „A világszerte óriási érdeklődés az Alpine bejelentett visszatérésével kapcsolatban arra ösztönzött minket hogy lehetőséget adjunk az Alpine rajongóknak hogy már idejekorán lefoglalhassák új sportkocsijukat.”

„A Premier Edition verzió nyitja meg a sort és lehetővé akartuk tenni hogy a rajongók megválaszthassák autójuk sorszámát.”

alpine_85411_global_en

Az Alpine Premier Edition exkluzív felszereltségű lesz, az árát és technikai adatait 2017 első negyed évében közlik. Az adózott ára Franciaországban 55.000 euró és 60.000 euró között lesz.

Amit tudni lehet, hogy 4.5 másodperc alatt van százon és az első példányokat 2017 végén szállítják majd a szerencsés vásárlóknak.

Az Alpine Premier Edition foglalása a testre szabott alkalmazással és 2000 Euro befizetésével lehetséges, itt lehetőségük van a vásárlóknak, hogy megválasszák autójuk sorszámát 1 és 1955 között, attól függően, hogy mely számok szabadok még. A sorszáma fixen a középkonzolon lesz látható egy plaketten. A vásárlók meghatározhatják még a színét a három elérhető szín közül: ‘Bleu Alpine’ (kék), ‘Noir Profond’ (fekete) vagy ‘Blanc Solaire’ (fehér).

A vásárlók a következő országokban tudnak Alpine Premier Edition-t foglalni: Ausztria, Belgium, Franciaország, Németország, Olaszország, Japan*, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Svájc és Anglia.

Azt hiszem mindenki izgalommal várja az Alpine érkezését. Viszont valószínűleg az a 3,9 millió euró (1955 * 2000 euró) sem fog rosszul jönni a gyártás beindításához, amit ezzel az ügyes marketing fogással begyűjtenek.

 

*A foglalás csak 2017-ben indul

 

 

You may also read!

Peugeot 408

Üveggömbbe zárt Peugeot 408 : Nem győzzük kapkodni a fejünket!

 Nemcsak forog, de forgás közben különböző szögekből mutatja meg az új Peugeot 408-at az az átlátszó üveggömb, amely ugyanolyan

Read More...
hivatásos sofőrök

Kiöregedőben vannak a hivatásos sofőrök, várják a fiatalokat

Mi lehet vonzó a kamionozásban a nagy fizetés mellett? Magyarországon sok szakma küzd a munkaerőhiány problémájával, nem kivétel ez alól

Read More...
okoszebra

Véget ért a nagy okoszebra-szavazás: több ezer szavazatot gyűjtött a győztes város

Hamarosan újabb magyar várost tesz biztonságosabbá a Generali a Biztonságért Alapítvány: a Generali alapítványa által indított és a Pearl

Read More...