Foglalható a franciák ütős sportkocsija – Alpine

In auto, bemutató

1955 sorszámozott Alpine ’Premier Edition’ foglalható mostantól.

2016.12.09-től az Alpine megnyitotta az előjegyzést a ’Premier Edition’-re, egy exkluzív limitált verziójára, a hamarosan gyártásba kerülő Alpine-nak. A foglalás az Alpine appjával lehetséges, ami letölthető a weboldalukról: www.alpinecars.com

Ebből a szériából 1955 darabot fognak gyártani utalva ezzel az évre, amikor Jean Rédélé megalapította a márkát.

 

„Az Alpine az elegáns dizájn, a fürge kezelhetőség és az emlékezetes világ klasszis autósport sikerek márkája.” mondta Michael van der Sande, az Alpine vezérigazgatója – „A világszerte óriási érdeklődés az Alpine bejelentett visszatérésével kapcsolatban arra ösztönzött minket hogy lehetőséget adjunk az Alpine rajongóknak hogy már idejekorán lefoglalhassák új sportkocsijukat.”

„A Premier Edition verzió nyitja meg a sort és lehetővé akartuk tenni hogy a rajongók megválaszthassák autójuk sorszámát.”

alpine_85411_global_en

Az Alpine Premier Edition exkluzív felszereltségű lesz, az árát és technikai adatait 2017 első negyed évében közlik. Az adózott ára Franciaországban 55.000 euró és 60.000 euró között lesz.

Amit tudni lehet, hogy 4.5 másodperc alatt van százon és az első példányokat 2017 végén szállítják majd a szerencsés vásárlóknak.

Az Alpine Premier Edition foglalása a testre szabott alkalmazással és 2000 Euro befizetésével lehetséges, itt lehetőségük van a vásárlóknak, hogy megválasszák autójuk sorszámát 1 és 1955 között, attól függően, hogy mely számok szabadok még. A sorszáma fixen a középkonzolon lesz látható egy plaketten. A vásárlók meghatározhatják még a színét a három elérhető szín közül: ‘Bleu Alpine’ (kék), ‘Noir Profond’ (fekete) vagy ‘Blanc Solaire’ (fehér).

A vásárlók a következő országokban tudnak Alpine Premier Edition-t foglalni: Ausztria, Belgium, Franciaország, Németország, Olaszország, Japan*, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Svájc és Anglia.

Azt hiszem mindenki izgalommal várja az Alpine érkezését. Viszont valószínűleg az a 3,9 millió euró (1955 * 2000 euró) sem fog rosszul jönni a gyártás beindításához, amit ezzel az ügyes marketing fogással begyűjtenek.

 

*A foglalás csak 2017-ben indul

 

 

You may also read!

rally 2022 felfedezettje

Egy álmot élek meg!

Tegnap volt az Érd Arénában a Magyar Rally Országos Bajnokság 2022 Díjkiosztó Ünnepsége, ahol kategóriádban 3. helyen zártad a

Read More...
olcsóbb üzemanyag

Szerdától ismét csökkennek az üzemanyagárak

A novemberi hónap utolsó napján is csökkennek a hazai üzemanyagárak. A beszerzési árat tekintve a benzin bruttó 11 forinttal

Read More...
BMW 3.0 CSL

Az 50 éves BMW M Gmbh a BMW 3.0 CSL-lel ünnepel

A limitált verzióból 50 darab készül három hónap alatt gondos odafigyeléssel, sok kézi munkával. Az utastér szénszál-erősítésű műanyagból készül

Read More...