Érkezik új Renault Kangoo Z.E. – a leghosszabb hatótávú elektromos furgon

In auto, elektromos autók, hír

A Renault Pro+ a legújabb Kangoo Z.E.-t egy új motor és akku csomaggal szereli fel, ami a kis furgon hatótávját 170 km-ről 270 km-re növeli NEDC ciklus szerint. Ez valós körülmények között kb. 200 km körül lehet.

Igazándiból ez akár válasz is lehet egy nemrég felmerült kérdésre: egy barátom cége új furgon vásárlását tervezi, és felmerült, hogy elektromosat is vehetnének. Viszont van egy markáns feltétel, a Sopron – Budapest viszonylatot tudnia kell egy szuszra. Ilyen pedig eddig nem volt a piacon, és az új Kangoo-nál is rezeg a léc, mert az pár km-rel több mint 200. Jó lenne kipróbálni.

Igazándiból igaz, amit a gyár ír: az új Kangoo Z.E. a leghosszabb hatótávot kínálja a piacon. Persze, csak addig, amíg valaki rá nem licitál.

A furgon a Renault Maubeuge-ben lévő gyárában készül Észak-Franciaországban. További infókat 2017 január 13-án kaphatunk.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights