Hot Hatch Toyota Yaris

In auto, bemutató, sport

A Toyota a minap mutatta be Helsinkiben a Yaris WRC-t. Az autó fantasztikus, dögös. A paraméterei sem kispályásak: az 1,6-os négy hengeres turbós motor 380 lóerővel és 425 Nm-el mozgatja az 1190 kg-os tömeget. Az erőátvitel 6 gangos hidraulikus váltón át történik.

                Viszont ami plusz infó, hogy a Toyota megszellőztetett egy skiccet egy erősebb Yaris-ról, mellyel jelzik szándékukat a hot hatch kategóriába való visszatérésre. A hír csak annyit mond, hogy a WRC verzió bemutatása inspirálja a gyárat egy teljesítmény orientált Yaris elkészítésére. Azt gondolom, ez mindenképpen jót tenne a márkának, segítene a nagyon megbízható imidzset egy kis vagánysággal is megtoldani, még tovább szélesítve a vevőkört.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights