A MikulásGyár és az autók – videóval

In auto, család, hír, jótékonyság

                A minap a MikulásGyárban jártunk, annak apropóján, hogy megajándékozták az Ercsiben lévő szegény roma gyerekeket játékokkal, édességgel és almával. Az a munka, ami évről évre a MikulásGyárban zajlik, rengeteg gyermeknek okoz örömet országszerte. Ide gyűjtik össze a rengeteg adományt – játékot, élelmiszert, édességet, mindenfélét – és az Önkéntesek, a Vöröskereszt és a Honvédség segítségével szortírozzák, szétosztják azt.

                Autós vonatkozása is van a dolognak, mivel a logisztikai kérdések megoldására a Toyota egy HiLuxszal és egy Proace-el támogatja a munkát.

De azért a legütősebb, amivel aznap épp katonák érkeztek, egy Rába H14-es volt. A magyar terepjáróban egy 6 literes sorhatos 280 lóerős dizel motor van és a sofőrje nagyon szereti. Ha esetleg egy rénszarvas elakadna, ez biztosan kirántja.

                Bemehettünk a gyárba, ami főleg gyerekszemnek nagyon magával ragadó lehet. Itt szortírozzák az ajándékokat az önkéntesek. Mi is kaptunk MikulásGyáros mellényt és beállhattunk a szorgalmas önkéntesek közé.

                De van itt Mese Posta, ahol a gyerekek írhatnak Jézuskának, hogy milyen ajándékot szeretnének. Van Mese Vonat, amit még a hideg ellenére is kipróbáltak a legkisebbek. Lehet kapni sok finomságot és ha túl sokat ettünk, a hátsó jégpályán még korizhatunk is egyet.

Nagyon köszönjük a MikulásGyárnak a sok ajándékot az ercsi roma gyerekek és szüleik nevében és sok sikert kívánunk további munkájukhoz!

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights