Az Audi a Q8 tanulmánnyal akar robbantani Detroitban

In auto, bemutató, hír

A sorozatgyártás közeli tanulmány egy nagy SUV kényelmét próbálja ötvözni egy coupé eleganciájával. A tanulmányt az Audi az Észak-Amerikai Autókiállításon mutatja be januárban. A gyártó azt írja, hogy ezzel új szegmenst nyitnak. Ebből pedig arra lehet következtetni, hogy a Q8 nagyon nagy lesz. Igazándiból a számozása is ezt sugallja. Egy coupé SUV, ami nagyobb a Q7-nél? Hát nem egy városi kis autót várhatunk.

Design Sketch

         A nyolcszög hűtőmaszk hozza a márka arculatot, és nagyon komoly tekintélyt ad az autópálya belső sávjában. Sok dizájn elem a 80’ évek Ur-quattrojára hajaz. Ilyen például a nagyon lapos és széles C oszlop, vagy a kerekek fölötti szélesítések.

         Hogy milyen hajtást kaphat a Q8, arról nem szól a fáma, de a skiccen az első szpoileren ’e-tron’ felirat olvasható, ami az elektromos hajtásra utal. Januárban már többet fogunk tudni.

You may also read!

Peugeot 205

Negyven éves a Peugeot 205

Minden nagy kultúrközösség történetében szerepel egy mitikus alak, aki megmenti népét a fenyegető hanyatlástól, és kiutat mutat a viszontagságok

Read More...
Rebenland Rallye

Mesébe illő környezetben

Nehéz, de annál izgalmasabb ausztriai versenyen van túl a Solid Racing Team Ladás párosa, a Kállai Tamás – Szilassy

Read More...
olcsóbb gázolaj

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj nagyker ára

A Brent olaj árának zuhanása kapcsán nagyobb mértékű üzemanyagár csökkenésre számítottunk, de lássuk a tényeket. Péntektől a benzin nagykereskedelmi

Read More...